• Lager & Industri

  Arbejdspladsmåtte til tungindustrien med olie og svejsning?
  Det er vigtigt at vælge den rigtige måtte.

 • Kontor & Entrémåtter

  Det er ligeså vigtigt for sundheden at sidde mindre, som at motionere.
  Se vores ergonomiske måtter til dit kontor.


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Comfort Flow

  Comfort Flow er meget skridsikker og den åbne konstruktion lader væde slippe igennem samt ventilerer gulvet.


  Fra 395 kr

  493,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Flex Industri

  Yoga Flex Industri er fremstillet i nitrilgummi, som tåler hårde industrimiljøer, hvor der kan forekomme svejsegløder, skærevæsker, samt dryppende og glødende metal.


  Fra 275 kr

  343,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Super

  Ekstra blød og spændstig måtte. Arbejdspladsmåtte med meget god ergonomi og komfort til tørre, lettere industrimiljøer. Måtten er fremstillet af Zedlan™, en ekstra kraftig vinyl med lukkede celler og høj densitet.


  Fra 319 kr

  398,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Bubble

  Meget blød og dæmpende. Yoga Bubble er fremstillet i naturgummi. De runde buler på oversiden stimulerer fødderne og øger blodcirkulationen, så både ben og fødder får det mere behageligt.


  825 kr

  1031,25 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Tuff Extra

  Kraftig, blød og ergonomisk modulmåtte med et åbent hulmønster. Hulmønstret giver en skridsikker overflade, som lader væde slippe igennem og opsamler snavs som f.eks. spåner.


  595 kr

  743,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Grip

  Yoga Grip er en antibakteriel, skridsikker måtte, der er velegnet til miljøer med levnedsmiddelhåndtering. Den tåler olier og animalske fedtstoffer og kan rengøres med rengøringsmidler og kemikalier.


  Fra 1 445 kr

  1 806,25 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Heaven

  En meget blød måtte med fantastisk komfort. Passer rigtigt godt til kontormiljøer. Overfladen i nitrilgummi har et flot tekstilmønster.


  635 kr

  793,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Fashion

  Yoga Fashion er en arbejdspladsmåtte, der er specielt fremstillet til at passe ind i offentlige miljøer. Den flotte tekstiloverflade gør, at måtten let passer ind på kontoret, i receptioner og ved kassediske.


  Fra 679 kr

  848,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte StandUp

  Du behøver ikke at vælge imellem at have gummisko på eller få ondt i fødderne, når du står op på jobbet! StandUp! er en smart, ergonomisk arbejdspladsmåtte, som fordeler belastningen på fødderne.


  765 kr

  956,25 kr (inkl. moms)


 • Skrabemåtte Yoga Light

  Let måtte med meget god skrabefunktion. Lettere ringgummimåtte med indbygget skrå affaset kant til placering direkte på gulvet uden nedsænkning.


  489 kr

  611,25 kr (inkl. moms)


 • Kombinationsmåtte Alt i én

  Alt-i-Et er en af vores rigtig trofaste tjenere, en kombinationsmåtte, der bevarer sit udseende dag efter dag og både skraber groft snavs af og absorberer væde.


  Fra 225 kr

  281,25 kr (inkl. moms)


 • Tørremåtte Solett

  Solett er en effektiv tørremåtte med en rigtig god opsugningsevne, som holder lokalerne rene og tørre. Den er velegnet både som entrémåtte og som en længere måtte i f.eks. korridorer.


  Fra 255 kr

  318,75 kr (inkl. moms)


Stå upp på kontoret

Træn på kontoret! Stå op, når du arbejder.

Når du rejser dig op, sker der en masse på en gang. Kroppen bliver vækket fra hvilestillingen, og bevægelserne mere end fordobler din energiforbrænding sammenlignet med, når du sidder ned. At stå op 3 timer om dagen i et år, kan sammenlignes med en kalorieforbrænding svarende til 10 maratonløb!


Undgå farlige siddesygdomme.

Mange stillesiddende timer i hverdagen øger risikoen for almindelige folkesygdomme. Risikoen for, at vi dør af overvægt, diabetes, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme og cancer øges. Og som prikken over i'et øger langvarig stress også risikoen for mange af disse sygdomme. Men hvis du rejser dig, begynder kroppen igen af producere de stoffer der renser blodet mht. blodfedt og blodsukker. .

Entréen giver det første vigtige indtryk

Den skal se flot og frisk ud i mange år. Alle vores måtter har den samme høje kvalitet de er udviklet til at kunne modstå vores hårde nordiske klima. Slitagen af måtten afhænger naturligvis af miljøet og trafikbelastningen, og derfor tilbyder vi flere forskellige alternativer, så vi kan imødekomme alle behov.


80 % af al den snavs, der bringes ind i en bygning, stammer fra vores fødder

Det kommer hurtigt til at se smudsigt ikke kun i entréen men i hele bygningen. For at forhindre snavset i at spredes, installeres der en effektiv smudskontrol allerede ved yderdøren. Det mest optimale er en entréløsning i tre zoner en skrabemåtte, en kombinationsmåtte og til slut en tørremåtte, der opsuger den sidste væde.

 • Arbejdspladsmåtte Yoga Heaven

  En meget blød måtte med fantastisk komfort. Passer rigtigt godt til kontormiljøer. Overfladen i nitrilgummi har et flot tekstilmønster, og dens lave vægt gør den velegnet til brug sammen med hæve-/sænkeborde, eftersom den er nem at skubbe til side med foden.


  635 kr

  793,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Fashion

  Yoga Fashion er en arbejdspladsmåtte, der er specielt fremstillet til at passe ind i offentlige miljøer. Den flotte tekstiloverflade gør, at måtten let passer ind på kontoret, i receptioner og ved kassediske. Oversiden er fremstillet af polypropylen, hvilket giver en meget slidstærk overflade, der tåler snavs og er let at holde ren. Undersiden består af blødt og elastiskt nitrilgummi.


  Fra 679 kr

  848,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte StandUp

  Du behøver ikke at vælge imellem at have gummisko på eller få ondt i fødderne, når du står op på jobbet! StandUp! er en smart, ergonomisk arbejdspladsmåtte, som fordeler belastningen på fødderne. Tillæg dig en god vane på jobbet. Flyt stolen, gør plads til StandUp! – brug dit ståbord, og få det bedre! Når du rejser dig, sker der mange ting på én gang.


  765 kr

  956,25 kr (inkl. moms)


 • Skrabemåtte Yoga Light

  Let måtte med meget god skrabefunktion. Lettere ringgummimåtte med indbygget skrå affaset kant til placering direkte på gulvet uden nedsænkning. Denne robuste og skridsikre ringgummimåtte skraber effektivt alt groft snavs af.


  489 kr

  611,25 kr (inkl. moms)


 • Kombinationsmåtte Alt i én

  Alt-i-Et er en af vores rigtig trofaste tjenere, en kombinationsmåtte, der bevarer sit udseende dag efter dag og både skraber groft snavs af og absorberer væde. Den består af en kombination af bløde, olefin tekstiltråde og kraftige stive polypropylen-løkker. Den specielle vævning giver god plads til at opsamle snavs.


  Fra 225 kr

  281,25 kr (inkl. moms)


 • Tørremåtte Solett

  Solett er en effektiv tørremåtte med en rigtig god opsugningsevne, som holder lokalerne rene og tørre. Den er velegnet både som entrémåtte og som en længere måtte i f.eks. korridorer. Soletts lange luv absorberer væde og kan rumme op til 6 liter vand pr. kvadratmeter. Luven rejser sig hurtigt igen efter tryk.


  Fra 255 kr

  318,75 kr (inkl. moms)


Stå upp på kontoret

Komplet sortiment af arbejdspladsmåtter til dit industrielle arbejdsplads.

Der stilles forskellige krav til en arbejdspladsmåtte alt efter, om den skal bruges i tørre kontormiljøer eller i tunge industrimiljøer. Det er vigtigt at vælge den rigtige måtte til det rigtige sted. Alt afhængigt af hvilket materiale måtten er lavet af, kan der opnås forskellige egenskaber som f.eks. slidstyrke, kemikalieresistens, temperaturresistens, bakteriemodstand og brandresistens.


Måtter, der er fremstillet i naturgummi er slidstærke men bløde og elastiske med meget god ergonomi og komfort. De tåler væde men passer bedst i tørre miljøer uden kemikaliepåvirkning. I et tungt industrimiljø passer måtter af nitrilgummi allerbedst. Disse måtter tåler store belastninger, de er resistente over for olie, fedt og tåler de fleste kemikalier. De er temperaturbestandige og tåler svejsegløder. Nitrilgummi har samme ergonomiske egenskaber som naturgummi.

 • Arbejdspladsmåtte Yoga Comfort Flow

  Comfort Flow er meget skridsikker og den åbne konstruktion lader væde slippe igennem samt ventilerer gulvet. Den er fremstillet i 100 % nitrilgummi, hvilket gør den modstandsdygtig over for olie, fedt, kemikalier og skærevæsker.


  Fra 395 kr

  493,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Flex Industri

  Yoga Flex Industri er fremstillet i nitrilgummi, som tåler hårde industrimiljøer, hvor der kan forekomme svejsegløder, skærevæsker, samt dryppende og glødende metal. En modulmåtte, der kan bygges sammen til den ønskede længde.


  Fra 275 kr

  343,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Super

  Ekstra blød og spændstig måtte. Arbejdspladsmåtte med meget god ergonomi og komfort til tørre, lettere industrimiljøer. Måtten er fremstillet af Zedlan™, en ekstra kraftig vinyl med lukkede celler og høj densitet, hvilket giver en overlegen blødhed, spændstighed og levetid. Materialet bevarer sin spændstighed selv efter lang tids brug og ved lave temperaturer.


  Fra 319 kr

  398,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Bubble

  Meget blød og dæmpende. Yoga Bubble er fremstillet i naturgummi. De runde buler på oversiden stimulerer fødderne og øger blodcirkulationen, så både ben og fødder får det mere behageligt. Måtten tåler væske, men egner sig bedst til tørre miljøer uden kemikaliepåvirkning som f.eks. lager og let industri.


  825 kr

  1031,25 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Tuff Extra

  Kraftig, blød og ergonomisk modulmåtte med et åbent hulmønster. Hulmønstret giver en skridsikker overflade, som lader væde slippe igennem og opsamler snavs som f.eks. spåner.


  595 kr

  743,75 kr (inkl. moms)


 • Arbejdspladsmåtte Yoga Grip

  Yoga Grip er en antibakteriel, skridsikker måtte, der er velegnet til miljøer med levnedsmiddelhåndtering. Den tåler olier og animalske fedtstoffer og kan rengøres med rengøringsmidler og kemikalier. Yoga Grip er nem at rengøre takket være det store hulmønster, der lader evt. madrester falde igennem, når måtte rulles til side i forbindelse med rengøring.


  Fra 1 445 kr

  1 806,25 kr (inkl. moms)Vi udstyrer din arbejdsplads

200 000 produkter

Hurtig levering

30 år i branchen

3 års garanti