Image

Vælg kategori:

Pris fra:

1060 kr

Bord Festival

Sammenklappeligt bord til terrassen, partyteltet eller som ekstra møbler indendørs. Bordpladen er af grantræ som er gullaseret, og behandlet med klarlak ovenpå. Stellet er grønlakeret. Leveres monteret, lige til at slå op.

Bord Festival

Pris fra:

485 kr

Bænk Festival

Sammenklappelig bænk til terrassen, partyteltet eller som ekstra møbler indendørs. Pladen er af grantræ som er gullaseret, og behandlet med klarlak ovenpå. Stellet er grønlakeret. Leveres monteret, lige til at slå op.

Bænk Festival

Pris fra:

2300 kr

Bænkebord Jack

Jack er et praktisk bænkebord, der passer til både den lille gårdhave eller til offentlige steder. Fremstillet i brunlakeret fyr med varmgalvaniseret stålstel (Ø 32 mm). Leveres usamlet.

Bænkebord Jack

Pris fra:

2660 kr

Bænkebord Sjumansholmen 2

Bænkebord Sjumansholmen, 8 personer. Fremstillet i FSC-mærket brunlaseret nordisk fyr. Ø 50 mm parasolhul. Trætykkelse 33 mm. Leveres usamlet.

Bænkebord Sjumansholmen 2

Pris fra:

1715 kr

Picnicbord sammenklappeligt

Sammenklappelig bænk, altid ren og tør. Imprægneret fyr. Leveres usamlet.

Picnicbord sammenklappeligt

Pris fra:

2225 kr

Bænkebord Picnic

Picnicbord 170 cm. 8 personer. Fremstillet i FSC-mærket brunlaseret nordisk fyr. Sæderne kan klappes op, hvis det regner. Trætykkelse 40 mm. Leveres usamlet.

Bænkebord Picnic

Pris fra:

4760 kr

Bænkebord Picnic Robust

Et populært udendørsmøbel, til rastepladser, parker eller på arbejdspladsen. Fremstillet i FSC-mærket brunlaseret nordisk fyr. Varmforzinkede stålstel 45 mm rør. Passar til Ø 50 mm parasolstænger. Trætykkelse 40 mm. Leveres usamlet.

Bænkebord Picnic Robust

Pris fra:

1720 kr

Bænkebord A-Picnic

Et bænkebord, der er robust og kraftigt. Bænkebord A-Picnic har bænke, der er lette at vippe op. Bordpladen har størrelsen 60 x 150 cm. Bordet er gråmalet og fremstillet af fyr.

Bænkebord A-Picnic

Pris fra:

3175 kr

Bænkebord Bastant

Bænkebord Bastant findes i to varianter: en med ryglæn og en uden ryglæn. Vælg det bord, der passer bedst til dine behov.

Bænkebord Bastant

Pris fra:

1040 kr

Stol Donsø Brun, stabelbar

En klassiker, der holder i de næste mange år. Stolen har en skøn vippefunktion i sædet og kan stables. Fremstillet af svensk laseret fyr. Alt stål er galvaniseret og pulverlakeret. 5 års rustgaranti

Stol Donsø Brun, stabelbar

Pris fra:

1100 kr

Bord Donsø Ø 100 Brun

En klassiker, der holder i de næste mange år. Bordene er rustikke og stabile. Leveres umonteret. Fremstillet af svensk laseret fyr. Alt stål er galvaniseret og pulverlakeret. 5 års rustgaranti

Bord Donsø Ø 100 Brun

Pris fra:

555 kr

Bord Dublin Ø 70

Cafébord med diameter på 70 cm helt i aluminium. Praktiske og rengøringsvenlige små cafésæt, der passer ind i de fleste miljøer såvel som det lille kaffehjørne eller i frokoststuen og caféer.

Bord Dublin Ø 70

Pris fra:

385 kr

Plastmøbler Vinga: Positionsstol

Vinga-serien med udemøbler i stabil plast af højeste kvalitet, som både bevarer farven og har en blank, tiltalende overflade. Plaststolene er helt vedligeholdelsesfrie, nemme at flytte og tåler al slags vejr.

Plastmøbler Vinga: Positionsstol

Pris fra:

385 kr

Stol Leeds, stabelbar

Let og praktisk caféstol i aluminium. Passer ind i de fleste miljøer. Stabelbar.

Stol Leeds, stabelbar

Pris fra:

870 kr

Plastmøbler Vinga: Bord

Vinga-serien med udemøbler i stabil plast af højeste kvalitet, som både bevarer farven og har en blank, tiltalende overflade. Plastborden er helt vedligeholdelsesfrie, nemme at flytte og tåler al slags vejr. Bordene leveres umonteret.

Plastmøbler Vinga: Bord

Pris fra:

255 kr

Bord Café

Et cafébord med diameteren 60 cm. Bord Café har en bordplade af hærdet glas og et stel af stål. Et pænt og klassisk bord til café eller restaurant.

Bord Café

Pris fra:

1035 kr

Stol Sandhamn

Udemøblerne i serien Sandhamn er svenske klassikere. Benstellets udformning og metallets udførelse gør, at du får en gyngende effekt. Stol Sandhamn er meget bekvem at sidde i. Stolen er stabelbar. Kombiner med bordet fra samme serie.

Stol Sandhamn

Pris fra:

1035 kr

Bord Sandhamn

Serien Sandhamn er en svensk klassiker inden for udemøbler. Bord Sandhamn fås her i en moderne udførelse med et stålstel af PolyZink og bordplade i laseret fyr. Bordet har størrelsen 100 cm. Kombiner med stolene fra samme serie.

Bord Sandhamn

Pris fra:

515 kr

Stol Glimminge

Metal er fællesnævneren i møbelserien Glimminge. Stolen er fremstillet helt i metal og har et smedet look. Stol Glimminge har armlæn og er stabelbar. Kombiner med bordene fra samme serie.

Stol Glimminge

Pris fra:

515 kr

Bord Glimminge

Bord Glimminge tilhører en serie møbler, hvor metal er fællesnævneren. Bordet er fremstillet helt i metal og har et smedet look. Det fås i størrelserne 70 cm og 100 cm. Kombiner med stolene fra samme serie.

Bord Glimminge

Pris fra:

75 kr

Stolehynde til Stol Arløv

Tilbehør til Stol Arløv. Stolehynderne er fremstillet af polyester og fås i farverne beige og mørkegrå. De er fremstillet specielt til Arløv-stolen.

Stolehynde til Stol Arløv

Pris fra:

1195 kr

Sækkestol Swing Scuba

Sækkestole, som er tilpasset til udendørs brug. Sæk i divanudførelse med både sæde og ryg. Sækkestol Swing Scuba er fremstillet af plastbelagt vandafvisende polyester, som er ekstra kraftig. Den er fyldt med EPS-perler, som giver perfekt komfort. Swing Scuba findes i farverne sort, orange og petrolblå. Perfekt til den afslappede udendørsplads.

Sækkestol Swing Scuba

Pris fra:

295 kr

Sækkestol Cube Scuba

Smarte sækkestole, som er tilpassede til udendørs brug. Sækkestol Cube Scuba har ekstra kraftigt tekstil i 100 % polyester. Den har en plastbelagt inderside, er vandafvisende og fyldt med EPS-perler med henblik på optimal komfort. Sækkestol Cube Scuba kan anvendes til mange formål: som sækkestol, fodskammel eller generel interiørdetalje. Køb flere styk, og lav en stor høj af sækkestole til en udendørs afslapningsplads. Sækkene findes i farverne sort, rød, orange og petrolblå.

Sækkestol Cube Scuba

Pris fra:

620 kr

Stol Arløv

Stol Arløv er en meget vejrbestandig stabelbar lænestol af aluminium og Textilene. Textilene er et syntetisk materiale, som modstår UV-stråling og er let at rengøre. Materialet Gaumo anvendes på armlænene. Gaumo består af genvundet plast, der er præget for at give et flot, trælignende udseende. Materialet findes i flere farver og kræver ingen pleje. Stol Arløv er et flot supplement til dit udeområde. Som tilvalg fås der specielt fremstillede stolehynder.

Stol Arløv

Pris fra:

2905 kr

Bord England

Bord England har en grålaseret, børstet bordplade med grå ben. Der anvendes flere lag maling på bordet, hvor det sidste lag maling delvist slibes af træoverfladen. Det resulterer i en slidt overflade, som gør, at bordet skiller sig ud fra mængden. Det er fremstillet af FSC-certificeret kernefyr fra Norrland. Bordet har størrelsen 86 x 195 cm.

Bord England

Pris fra:

1450 kr

Bænk England

Bænk England har en grålaseret, børstet overflade med grå ben og sæde. Der anvendes flere lag maling på bænken, hvor det sidste lag maling delvist slibes af træoverfladen. Det resulterer i en slidt overflade, som gør, at bænken skiller sig ud fra mængden. Den er fremstillet af FSC-certificeret kernefyr fra Norrland. Bænken har størrelsen 40 x 180 cm.

Bænk England

Pris fra:

4795 kr

Bord Nydala

Bord Nydala er et fast bord, som måler 96 x 220 cm. Det har en bordplade af materialet Gaumo, der består af genvundet plast, som er præget for at få et udseende, der minder om træ. Materialet kræver ingen særlig pleje. Benstellet er hvidmalet og af aluminium, hvilket gør Bord Nydala bestandigt mod vejr og vind.

Bord Nydala

Pris fra:

1195 kr

Sækkestol MyBag Scuba

Sækkestol, som er tilpasset til udendørs brug. Sækken har ekstra kraftigt stof i 100 % polyester, som er vandafvisende. Den har en plastbelagt inderside, der er fyldt med EPS-perler med henblik på høj komfort. Har håndtag af polyester. Sækkestol MyBag Scuba findes i farverne sort, orange og petrolblå.

Sækkestol MyBag Scuba

Pris fra:

660 kr

Parasolfød Tor

Granitfod med gummiliste, som beskytter underlaget. Til parasoller med stang 38-58 mm. Rør i rustfrit stål.

Parasolfød Tor

Pris fra:

585 kr

Parasolfød Mito

Granitfod med uforarbejdet overflade. Håndtag og to hjul, som gør den nem at flytte. Til parasoller med stang 35-48 mm. Rør i rustfrit stål.

Parasolfød Mito

Pris fra:

725 kr

Parasol Taranto

Stang i antracitfarvet aluminium, 2-delt, Ø 48 mm. 200 g polyestervæv med ventilationsåbning.

Parasol Taranto

Pris fra:

255 kr

Parasolfød til Parasol Sidewinder

Tilbehør til Parasol Sidewinder. Betonplade, som vejer 20 kg og sælges stykvis. Det anbefales altid at bruge 4 stk. plader for at opnå maksimal stabilitet i parasolfoden.

Parasolfød til Parasol Sidewinder

Pris fra:

2905 kr

Parasol Sidewinder

Parasol Sidewinder fås i farverne beige og sort. Parasollen kan opstilles i forskellige vinkler. Den beskytter dig mod solen hele dagen igennem, fra den lavtstående morgen- eller aftensol til højtstående sol midt på dagen. Parasollens position kan låses omkring dens egen akse. Start med at træde på pedalen ved krydsfoden, drej parasollen til ønsket placering, og slip så pedalen. Parasollen fikseres i denne stilling og følger ikke vindretningen. Parasol Sidewinder er fremstillet af polyesterstof og har et mørkebrunt metalstel. Støtte til parasolfod medfølger, men parasolfoden skal bestilles separat.

Parasol Sidewinder

Pris fra:

3495 kr

Pavillon Luxor

Pavillon Luxor leveres komplet med tag, sidevægge og myggenet. Pavillonen har tag og vægge af lysegrå polyester og et mørkebrunt metalskelet. Den findes i størrelserne 300 x 300 cm og 300 x 400 cm. Metalstag til at forankre pavillonen i græsplænen medfølger.

Pavillon Luxor

Pris fra:

3345 kr

Parkbænk Comfort

Funktionelt og af høj kvalitet. Bænk af 4 træplanker. Forsynet med huller til montering på jorden. FSC-certificeret.

Parkbænk Comfort

Pris fra:

2250 kr

Parkbænk Göteborg

3-personers-parkbænken Göteborg er fremstillet i FSC-mærket brunlaseret nordisk fyr. Trætykkelse 27 mm. Understel i 32 mm pulverlakerede rør.

Parkbænk Göteborg

Pris fra:

2805 kr

Parkbænk Helsingborg

3-personers-parkbænken Helsingborg er fremstillet i FSC-mærket brunlaseret nordisk fyr. Trætykkelse 27 mm. Understel i 22 mm varmgalvaniserede rør.

Parkbænk Helsingborg

Pris fra:

4620 kr

Bænk Tor

Parkbænken Tor er stabil. Fremstillet i FSC-mærket sortmalet nordisk fyr. Trætykkelse 33 mm. Kraftigt 10 cm tykt understel i beton. Passer godt til offentlige steder såsom parker m.v. Leveres usamlet.

Bænk Tor

Pris fra:

1345 kr

Parkbænk Lund

Parkbænk Lund er hvidlaseret og fremstillet af FSC-certificeret kernefyr. En klassisk bænk, som er perfekt til terrassen.

Parkbænk Lund

Pris fra:

5900 kr

Cafégruppe Donsø Brun

Udemøbler som passer godt ind i de fleste miljøer, såsom på din virksomhed, caféer og restauranter. En klassiker, der holder i de næste mange år. Stolen har en skøn vippefunktion i sædet og kan stables. Bordene er rustikke og stabile. Leveres umonteret. Fremstillet af svensk laseret fyr. Alt stål er galvaniseret og pulverlakeret. 5 års rustgaranti. Bestående av: 1 bord Donsø - Brun/antracit. Leveres umonteret. Ø = 100 cm. 4 stole Donsø - Brun/antracit, kan stables. H x B x D: 84 x 65 x 52 cm

Cafégruppe Donsø Brun

Pris fra:

1900 kr

Partymøbel Festival

Sammenklappeligt bord og bænke til terrassen, partyteltet eller som ekstra møbler indendørs. Plader af grantræ som er gullaseret, og behandlet med klarlak ovenpå. Stellet er grønlakeret. Leveres monteret, lige til at slå op. Bestående av: 1 bord Festival - H x B x D = 78 x 220 x 67 cm. Tykkelse plade = 24 mm. 2 bænke Festival - H x B x D = 48,5 x 220 x 27 cm. Tykkelse plade = 28 mm

Partymøbel Festival

Pris fra:

1330 kr

Cafégruppe Leeds Dublin

Praktiske og rengøringsvenlige små cafésæt, der passer ind i de fleste miljøer såvel som det lille kaffehjørne eller i frokoststuen og caféer. Bestående av: 1 bord Dublin. Cafébord med diameter på 70 cm helt i aluminium. H x Ø = 71,5 x 70 cm. 2 stole Leeds. Let og praktisk caféstol i aluminium. Stabelbar. Siddehøjde = 44 cm. H x B x D = 73 x 53 x 54 cm.

Cafégruppe Leeds Dublin

Pris fra:

2335 kr

Møbelgruppe Vinga Blå 1

Vinga-serien i stabil plast af højeste kvalitet, som både bevarer farven og har en blank, tiltalende overflade. Helt vedligeholdelsesfrie, nemme at flytte og tåler al slags vejr. Bordene leveres umonteret. Med udtag til parasol Ø 38 mm. Bestående av: 1 bord Vinga - H x B x D = 70 x 140 x 100 cm. Vægt = 11,4 kg. 4 stole Vinga Positionsstol - Siddehøjde = 43 cm. H x B x D = 108 x 59 x 59 cm. Vægt = 15,9 kg.

Møbelgruppe Vinga Blå 1

Pris fra:

2075 kr

Hængesofa Dalom

En klassisk gyngesofa, der har eksisteret i flere årtier og er en favorit på mange terrasser. Med den rigtige hynde holder den fortsat stilen. Hængesofa Dalom er fremstillet av FSC-mærket kernefyr og er behandlet med vandbaseret lasur. FSC-certificeret kernefyr fra Norrland forstærket med en overfladebehandling i flere trin giver en god beskyttelse mod vejr og vind. Med hvid dæklasur får Hængesofa Dalom et maritimt udseende. Tag og hynder bestilles separat.

Hængesofa Dalom

Pris fra:

410 kr

Tag til Hængesofa Dalom

Tilbehør til Hængesofa Dalom. Gyngesofaens tag i hvid polyester, som er PU-behandlet og derfor optimalt vandafvisende. Suppler gyngesofa-modellen Dalom med et tag, og få et havemøbel i klassisk stil.

Tag til Hængesofa Dalom

Pris fra:

2515 kr

Parkbenk Deluxe

Parkbænk Delux er en sofa til offentlige miljøer, som er indbydende med sin generøse sædedybde. Lige linjer og sidestykker i varmeforzinket metal giver sofaen et moderne og stilrent design. Fremstillet af nordlandsk FSC-certificeret kernefyr.

Parkbenk Deluxe

Pris fra:

605 kr

Stol Bora stablebar

Stol Bora er en stabelbar stol med armlæn i meget slidstærk og rengøringsvenlig plast, hvilket gør den velegnet til offentlige miljøer eller til uderummet på arbejdspladsen. Det glasfiberforstærkede stel giver særdeles god holdbarhed og vejrbestandighed.

Stol Bora stablebar

Pris fra:

6255 kr

Loungesæt Joliette med hynder

Loungesæt Joliette er et pænt og anvendeligt sæt med stel i mat, hvidlakeret aluminium, hvilket gør møblerne robuste, vejrbestandige og vedligeholdelsesfri. Sædet er fremstillet af Textilene, som er et syntetisk materiale, der modstår UV-stråling og er let at rengøre. I sættet indgår hjørnegruppen, grå hynder i polyester samt sofabord. Bordets mål er 80 x 80 cm, højde 45 cm. Hele sættet leveres i én papkasse.

Loungesæt Joliette med hynder

Pris fra:

410 kr

Stol Marieholm

Serien Marieholm har robuste plastsæder i flere farver og et kraftigt stel af metal. Stolen kan stables. Vælg din favoritfarve, eller bland forskellige farver i en og samme gruppe. Stol Marieholm fås i farverne rød, sort og hvid.

Stol Marieholm

Pris fra:

2110 kr

Benkebord Picnic Kanel

Robust og kraftig picnicbænk! Den perfekte bænk til terrassen. Sortlakeret understel i stål og bænk i lakeret fyr.

Benkebord Picnic Kanel

Pris fra:

7300 kr

Loungesæt Canby hjørnegruppe med hynder

Loungesæt Canby hjørnesæt er en sofagruppe i beige kunstrotting bestående af en hjørnesofa og et sofabord med målene 130 x 60 cm, højde 45 cm. Leveres med beige hynder fremstillet af polyester.

Loungesæt Canby hjørnegruppe med hynder

Pris fra:

11310 kr

Loungesæt Canby 3 stk. med hynder

Loungesæt Canby i tre dele er en sofagruppe i beige kunstrotting bestående af en 3-personers sofa, to lænestole og et sofabord med målene 130 x 60 cm, højde 45 cm. Leveres med beige hynder fremstillet af polyester.

Loungesæt Canby 3 stk. med hynder

Pris fra:

6955 kr

Loungesæt Ventura med hynder

Loungesæt Ventura er et fleksibelt og flot sæt til steder med begrænset plads. Møbelgruppen kræver kun et areal på 2 x 2 m. Et velegnet sæt til små uderum eller til terrassen! I sættet indgår en 3-personers og en 2-personers sofa inklusive grå hynder i polyester samt et sofabord. Bordets mål er 80 x 80 cm, højde 68 cm.

Loungesæt Ventura med hynder

Pris fra:

8700 kr

Loungesæt Colby med hynder

Loungesæt Colby – et komplet og prisbilligt møbelsæt i beige kunstrotting. I sættet indgår en 3-personers sofa (920 x 1740 x 640 mm), to lænestole (910 x 600 x 750 mm) og et sofabord. Bordets mål er 1110 x 610 mm, højde 450 mm. Sættet inkluderer også muldvarpegrå hynder til sofa og lænestole i olefinstof, som er et materiale, der gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima.

Loungesæt Colby med hynder

Pris fra:

3735 kr

Bord Leone

Aluminiumserien Leone er det perfekte havemøbelsæt til terrassen denne sommer! Med plads til mindst 6 stole kan alle være der. Den matte, hvidlakerede aluminiumkonstruktion gør bordet stabilt, vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit, og møblerne er samtidig lette at flytte efter behov.

Bord Leone

Pris fra:

1825 kr

Bord Turin

Turin – markedets prisbilligste teakmøbler? Alle dele i møbelserien Turin kan kombineres frit, og alle møbler er fleksible og sammenklappelige. De er meget anvendelige og velegnede til små uderum eller til terrassen!

Bord Turin

Pris fra:

685 kr

Stol Turin sammenklappelig

Turin – markedets prisbilligste teakmøbler? Alle dele i møbelserien Turin kan kombineres frit, og alle møbler er fleksible og sammenklappelige. De er meget anvendelige og velegnede til små uderum eller til terrassen!

Stol Turin sammenklappelig

Pris fra:

1725 kr

Sofa Turin sammenklappelig

Turin – markedets prisbilligste teakmøbler? Alle dele i møbelserien Turin kan kombineres frit, og alle møbler er fleksible og sammenklappelige. De er meget anvendelige og velegnede til små uderum eller til terrassen!

Sofa Turin sammenklappelig

Pris fra:

11480 kr

Loungesæt Weldon med hynder

Loungesæt Weldon er et aluminiummøbel med en mat hvid finish. Det modulopbyggede loungesæt leveres med grå, vejrbestandige hynder i olefinstof, som er et materiale, der dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima.

Loungesæt Weldon med hynder

Pris fra:

1040 kr

Sofabord Leone

Sofabord Leone er et bord, som nemt kan kombineres med alle udegrupper. Den sortlakerede aluminiumkonstruktion gør bordet stabilt, vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit, og møblerne er samtidig lette at flytte efter behov.

Sofabord Leone

Pris fra:

13570 kr

Loungesæt Grandby 3 stk. med hynder

Loungesæt Grandby er en møbelgruppe med lidt retroudtryk. Den består af en 3-personers sofa, to lænestole og et sofabord med målene 1350 x 700 mm. Siddemøblerne har flettet kunstrotting i sæde og ryglæn, mens stellet er fremstillet af sortlakeret aluminium. Også sofabordet er fremstillet helt i sort-/grålakeret aluminium, hvilket gør det robust og meget vejrbestandigt. Det leveres med grå hynder i olefinstof, som er et materiale, der gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima.

Loungesæt Grandby 3 stk. med hynder

Pris fra:

1735 kr

Sofabord Grandby

Sofabord Grandby er et sort mat bord helt i aluminium med samme retroudtryk som sofagruppen Grandby. Materialevalget gør bordet robust, vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit, men samtidig let at flytte efter behov.

Sofabord Grandby

Pris fra:

6085 kr

Sofa Coleville med hynder

Coleville 3-personers sofa er kendetegnet ved bløde former i en blanding af klassiske og moderne linjer. Stellet er fremstillet af matlakerede sorte aluminiumrør og leveres med hynder i gråt olefinstof, som er et materiale, der gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima. Sofabord Grandby passer perfekt til.

Sofa Coleville med hynder

Pris fra:

2605 kr

Lænestol Coleville med hynde

Lænestol Coleville er kendetegnet ved bløde former i en blanding af klassiske og moderne linjer. Stellet er fremstillet af matlakerede sorte aluminiumrør og leveres med hynder i gråt olefinstof, som er et materiale, der gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima. Sofabord Grandby passer perfekt til.

Lænestol Coleville med hynde

Pris fra:

4085 kr

Bord Calmar

Bord Calmar er et bord med generøse mål, som har plads til mange. Calmar har et stilrent design i mat, hvidlakeret aluminium, hvilket gør bordet robust, vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit, men samtidig let at flytte efter behov.

Bord Calmar

Pris fra:

2955 kr

Utekjøkken Bellac

Skab en fleksibel og stilsikker aflastningsflade i udeserveringen eller uderummet med Bellac udekøkken. Stellet er fremstillet af hvid, matlakeret aluminium og forsynet med en bordplade i grå granit. Udekøkken Bellac fås i tre forskellige moduler, så du kan tilpasse det til netop dine behov! Et lige bordmodul med overhylde, et lige bordmodul med vandhane og vask og et hjørnemodul med bordplade. Alle dele inkluderer en underhylde, som giver ekstra opbevaringsplads.

Utekjøkken Bellac

Pris fra:

1560 kr

Bord Clip

Bord Clip er et stilrent bord i antracitgrå plast, som passer godt sammen med stolene Bora eller Net. Bordet er meget vejrbestandigt og kræver ingen vedligeholdelse. Det perfekte bord til små uderum eller til terrassen!

Bord Clip

Pris fra:

1735 kr

Sofa Net

Sofa Net er en elegant stabelbar sofa i italiensk design. Den er helstøbt i slagfast plast, hvilket gør den vejrbestandig og robust, men samtidig let at flytte og opbevare. Det perforerede sæde gør, at siddefladen altid holder sig tør. Velegnet til udeservering eller uderum.

Sofa Net

Pris fra:

1040 kr

Lenestol Net

Lænestol Net er en elegant stabelbar stol med forhøjet ryglæn i italiensk design. Den er helstøbt i slagfast plast, hvilket gør den vejrbestandig og robust, men samtidig let at flytte og opbevare. Det perforerede sæde gør, at siddefladen altid holder sig tør. Velegnet til udeservering eller uderum.

Lenestol Net

Pris fra:

865 kr

Stol Net

Stol Net er en elegant stabelbar stol i italiensk design. Den er helstøbt i slagfast plast, hvilket gør den vejrbestandig og robust, men samtidig let at flytte og opbevare. Det perforerede sæde gør, at siddefladen altid holder sig tør. Velegnet til udeservering eller uderum.

Stol Net

Pris fra:

915 kr

Bord Loire

Bord Loire har et stel i sortlakeret støbejern og en bordplade i hvid eller sort marmor. Det er perfekt til at skabe et luksuriøst udtryk i et lille udeareal eller i udeserveringen.

Bord Loire

Pris fra:

10335 kr

Sofa Kenton med puter

Sofa Kenton – et eksempel på en smagfuld kombination af kunstrotting og teak, som er velegnet til udestuen eller det afslappende og stilsikre uderum. Den 3-personers sofa leveres med to ekstra tykke sædehynder og ryghynder. Alle hynder er beklædt med et gråt olefinstof, hvilket gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima. Passer godt til Sofabord Kastos i teak.

Sofa Kenton med puter

Pris fra:

4695 kr

Lenestol Kenton med pute

Lænestol Kenton – et eksempel på en smagfuld kombination af kunstrotting og teak, som er velegnet til udestuen eller det afslappende og stilsikre uderum. Lænestolen leveres med både sædehynde og en blød ryghynde beklædt med et gråt olefinstof, som er et materiale, der gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima. Passer godt til Sofabord Kastos i teak.

Lenestol Kenton med pute

Pris fra:

1545 kr

Sofabord Kastos

Sofabordserien Kastos består af to flotte og anvendelige sofaborde i naturfarvet teak, som tager sig flot ud sammen eller hver for sig. Vær fleksibel og møblér på en moderne måde – skub det lille bord, som er lidt lavere, ind under det store! Sofabordene passer perfekt til de fleste udegrupper, men kan også bruges indendørs.

Sofabord Kastos

Pris fra:

11725 kr

Sofa Zalongo med puter

Zalango – en meget elegant møbelgruppe, hvor kvalitetsteak er kombineret med et stel i antracitlakeret aluminium. De tværstillede teaktremmer i ryglæn og armlæn er med til at give et indtryk af kvalitet og elegance. Til sofaen hører grå hynder og to pyntepuder i olefinstof, som er et materiale, der gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima.

Sofa Zalongo med puter

Pris fra:

5365 kr

Lenestol Zalongo med pute

Zalango – en meget elegant møbelgruppe, hvor kvalitetsteak er kombineret med et stel i antracitlakeret aluminium. De tværstillede teaktremmer i ryglæn og armlæn er med til at give et indtryk af kvalitet og elegance. Til lænestolen hører grå hynder og en pyntepude i olefinstof, som er et materiale, der gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima.

Lenestol Zalongo med pute

Pris fra:

4545 kr

Sofabord Zalongo

Zalango – en meget elegant møbelgruppe, hvor kvalitetsteak er kombineret med et stel i antracitlakeret aluminium. Bordets tværstillede teaktremmer er med til at give et indtryk af kvalitet og elegance.

Sofabord Zalongo

Pris fra:

11480 kr

Bord Chios

Bord Chios med bordplade af tværgående teaktremmer skaber en stilsikker spiseplads med plads til mange. Trods de slanke dimensioner er det et stabilt bord, som kan tåle at stå ude år efter år og kræver minimal vedligeholdelse.

Bord Chios

Pris fra:

2605 kr

Stol Kenton med pute

Stol Kenton – et eksempel på en smagfuld kombination af kunstrotting og teak, som er velegnet til et stilsikkert uderum. Kunstrottingen er tyndtvævet, hvilket giver stolen et pænt udtryk. Den leveres med både sædehynde og en blød ryghynde i grå. Alle hynder er beklædt med et slidstærkt gråt olefinstof, hvilket gør dem farvebestandige, hurtigttørrende og lette at rengøre – perfekt til det nordiske klima. Spisestolen passer godt til Bord Chios i teak.

Stol Kenton med pute

Pris fra:

945 kr

Stol Angelica

Stol Angelica er en stabelbar armstol, der passer ind i de fleste uderum sammen med et valgfrit bord. Flot, tyndtvævet kunstrotting på et robust stålstel giver en vejrbestandig stol, som ikke kræver vedligeholdelse.

Stol Angelica

Pris fra:

950 kr

Solseng Creston

Solseng Creston er en praktisk og prisbillig solseng med stel i hvid, matlakeret aluminium og sæde i grå Textilene, som er et syntetisk materiale, der modstår UV-stråling og er let at rengøre. Passer perfekt til hoteller eller afslappende uderum.

Solseng Creston

Pris fra:

775 kr

Posisjonsstol Creston

Positionsstol Creston er en praktisk og prisbillig positionsstol med stel i hvid, matlakeret aluminium og sæde i grå Textilene, som er et syntetisk materiale, der modstår UV-stråling og er let at rengøre. Stol Creston kan nemt kombineres med et valgfrit spisebord.

Posisjonsstol Creston

Pris fra:

6505 kr

Bord Rodez

Bord Rodez er et moderne bord med stel i hvidlakeret aluminium og bordplade i meget robust højtrykslaminat med et naturtro træmønster. En bestseller, som har plads til mange og passer til de fleste spisestole og de fleste miljøer.

Bord Rodez

Pris fra:

605 kr

Stol Leone stabelbar

Aluminiumserien Leone er det perfekte havemøbelsæt til terrassen denne sommer! Aluminiumsstellet gør stolene robuste, og de er samtidig lette og nemme at flytte. Stol Leone er meget vejrbestandig og kræver ingen vedligeholdelse. Sædet er fremstillet af Textilene, som er et syntetisk materiale, der modstår UV-stråling og er let at rengøre. Stolene har armlæn og er stabelbare.

Stol Leone stabelbar

Pris fra:

1650 kr

Stol Alvena med hynde

Stol Alvena er en pinnestol med armlener som henter inspirasjon fra 1940-tallet, men som passer på alle moderne uteplasser. Stolen er produsert av værbestandig, matt hvitlakkert aluminium, noe som gjør den stabil, samtidig som den enkelt kan flyttes ved behov. Leveres med grå polyesterpute.

Stol Alvena med hynde

Pris fra:

955 kr

Lænestol Ninja

Lænestol Ninja er en klassisk spisestol i kunstrotting, som er let at kombinere med et valgfrit bord. Den er vejrbestandig og vedligeholdelsesfri og fås i farverne brun og beige.

Lænestol Ninja

Pris fra:

520 kr

Hynde til Solseng Creston

Tilbehør til Solseng Creston. Stolehynden er fremstillet af polyester.

Hynde til Solseng Creston

Pris fra:

250 kr

Hynde til Positionsstol Creston

Tilbehør til Positionsstol Creston. Stolehynden er fremstillet af polyester og bomuld.

Hynde til Positionsstol Creston

Pris fra:

299 kr

Stolehynde til Hængesofa Dalom

Tilbehør til Hængesofa Dalom. En Texas-hynde, der er 11 cm tyk. Passer perfekt til Dalom-gyngesofaen. Hynderne fås i farven beige, blå og sort med hvide kanter, af polyester.

Stolehynde til Hængesofa Dalom