Personlige værnemidler
til ethvert behov.

Hvilket sikkerhedsudstyr bruger I på din arbejdsplads?

Det er en forudsætning, at jeres personlige værnemidler opfylder gældende krav, men sørg også for, at de produkter, I vælger, er tilpasset til netop jeres forudsætninger og behov.

Hos Witre Manutan finder du et stort udvalg af produkter inden for personlige værnemidler, som er udvalgt, så de giver dig og dine kolleger en tryg og funktionel arbejdsdag.

Miljø ex. 1

Hårbeskyttelse: Tildæk hår og hoved for at mindske kontamineringsrisikoen. Hos Witre Manutan finder du prisbillige beskyttelsesprodukter til engangsbrug i enkel netkvalitet samt beskyttelsesprodukter i nonwoven-materiale, som holder længere.

For produkter »

Handsker: Handsker beskytter dig mod farlige stoffer og minimerer samtidig risikoen for kontaminering i bakteriefri miljøer eller ved kontakt med levnedsmidler. Vælg handsker med en god pasform og den rette beskyttelse til arbejdsopgaven.

For produkter »

Sikkerhedsbriller: Beskyt dine øjne mod ætsende stoffer, støv og stråling. Vælg briller, som sidder godt og yder den bedst mulige beskyttelse i dit arbejdsmiljø.

For produkter »

Beskyttelsesbeklædning: Beskyt din krop og dit tøj mod farlige stoffer. Find ud af, hvilken beskyttelsesklasse der kræves i dit arbejdsmiljø, og sørg for, at der forefindes beklædning, som opfylder kravene til hvert enkelt arbejdsmoment.

For produkter »

Filtermaske: Vælg en maske, der egner sig til de stoffer, du arbejder med. Læs kemikaliernes sikkerhedsdatablad, og vælg masken på baggrund heraf. Hvor ofte du skal udskifte din maske afhænger bl.a. af forureningsniveau, varme, fugt og hygiejnemæssige faktorer.

For produkter »

Sikkerhedssko: Vælg komfortable sko eller støvler, der passer til dit arbejdsmiljø. Ved håndtering af levnedsmidler eller i andre sarte miljøer er det vigtigt, at skoene er lette at rengøre og tåler regelmæssig rengøring, samtidig med at de beskytter dig mod ulykker.

For produkter »

Kapselbrille

God gæstebrille

32 kr
Køb nu

Maske

Mundmaske med elastik.

71 kr
Køb nu

Kembeskyttelseshandsker

Til brug ved håndtering indenfor den kemiske industri, olieindustrien, metalindustrien mm.

285 kr
Køb nu

Beskyttelsesdragt

Til fødevareindustrien, industriel vedligeholdelse, mekanisk arbejde og rengøring

25 kr
Køb nu

Forklæder

Forstærket forklæde i tekstil med PVC-belægning.

169 kr
Køb nu

Kocksko

Hel og udtagelig indersål. Antistatisk. Skridsikker. Vandtæt sko. Unisex.

285 kr
Køb nu

Kapselbrille

32 kr Køb nu »

Maske

71 kr Køb nu »

Kembeskyttelseshandsker

285 kr Køb nu »

Beskyttelsesdragt

25 kr Køb nu »

Forklæder

169 kr Køb nu »

Kokkesko

285 kr Køb nu »

Miljø ex. 2

Hjelm: Sørg for, at du har den rette hjelm til hvert enkelt arbejdsmoment, og at den er forsynet med det rette udstyr og har en stabil pasform, så den fungerer, når det virkelig gælder. Kontrollér det eksisterende udstyr kontinuerligt, så det ikke bliver for gammelt og dermed svagt i plasten.

For produkter »

Handsker: Skærebeskyttelse? Kemikaliebeskyttelse? Ætsningsbeskyttelse? Svejse-/varmebeskyttelse? Vi har handsker til ethvert arbejdsmoment. Med de rette handsker skåner du både hænderne og tegnebogen. Sørg for, at de handsker, I vælger, opfylder de krav, I stiller til hvert enkelt arbejdsmoment. En dyrere handske, der er tilpasset til opgaven, er ofte billigere i længden end en billig handske med en kortere levetid, som skal udskiftes.

For produkter »

Sikkerhedsbriller: Det vigtigste og mest følsomme af dine personlige værnemidler. Brillerne skal sidde godt og må ikke skabe brydningsfejl, hvis du bærer almindelige briller under dem. Til mange arbejdsmomenter anbefaler vi tætte sikkerhedsbriller, som giver en mere komplet beskyttelse.

For produkter »

Faldsikring: Sjusk ikke med faldsikringen! Hvert år forebygges hundredvis af ulykker, fordi faldsikring anvendes på den rette måde. Sørg for, at der forefindes egnet faldsikringsudstyr til hvert arbejdsmoment i højden, og at alle ved, hvordan udstyret skal bruges. Kontrollér faldsikringsudstyret med jævne mellemrum, og udskift gammelt udstyr.

For produkter »

Høreværn: Korrekt støjdæmpning er vigtigt, hvis man vil skåne sin hørelse på langt sigt. For at lette kommunikation og mindske risikoen for arbejdsulykker anbefaler vi høreværn med medhør. Husk også, at hygiejnesættet skal udskiftes regelmæssigt.

For produkter »

Sikkerhedssko: Det er vigtigt, at de sikkerhedssko eller -støvler, du anvender, er komfortable, tilpasset til det pågældende arbejdsmiljø og opfylder de krav, der stilles. Vi har sko med tåkappe i stål, komposit eller metal og med sømbeskyttelse eller skridsikre såler, alt efter hvilke behov der er på din arbejdsplads.

For produkter »

Åndedrætsværn: Med det rette åndedrætsværn bliver vejrtrækningen ikke unødigt tung, og du ved, at du ikke kommer til at indånde skadelige stoffer og støv. Vælg både en maske og et filter, der er tilpasset til hvert enkelt arbejdsmoment; vi har alt fra enkle engangsmasker til avancerede helmasker med udskiftelige filtre.

For produkter »

Knæbeskyttere og ergonmiske hjællpmidler: Forebyg smerter og nedslidningsskader i håndled, ryg og knæ med den rette støtte og det rette underlag til hvert enkelt arbejdsmoment.

For produkter »

Høreværn

Et alsidigt høreværn, der er kendetegnet af lethed.

195 kr
Køb nu

Refleksvest

Velcrolukning. Vest med refleksbånd

50 kr
Køb nu

Sele udstyr 2

Anvendelsesklart sæt med korrosionsbehandlede øskner.

565 kr
Køb nu

Arbejdshandsker

Til krævende miljøer, ved kontakt med olier og væsker.

899 kr
Køb nu

Sikkerhedssandal

Superlet med ekstra støddæmpning.

1 315 kr
Køb nu

Beskyttelsesbriller

Glas i dugfrit polykarbonat.

63 kr
Køb nu

Høreværn

195 kr Køb nu »

Refleksvest

50 kr Køb nu »

Sele udstyr 2

565 kr Køb nu »

Arbejdshandsker

899 kr Køb nu »

Sikkerhedssandal

1 315 kr Køb nu »

Beskyttelsesbriller

63 kr Køb nu »