Populære
Produktgrupper

Synes du det er vanskeligt at finde rundt i vores brede sortiment?

Her har vi samlet vores mest populære produktkategorier for at lette din købsproces.

Borde

Borde

Witre har en bred vifte af borde til alle typer arbejdspladser. Vores sortiment omfatter borde fra kendte mærker og vores højkvalitets Manutan-mærke, der passer til arbejdspladser som kontorer, lager og industri.

Skabe

Skabe

Witre har en bred vifte af skabe til alle typer arbejdspladser. Vi har produkter af kendte mærker og har en bred vifte af skabe til arbejdspladsen fra vores højkvalitets mærke Manutan. Med os kan du finde skabe, der passer til kontoret samt lager, værksted og industri.

Bænkebord

Bænkebord

Leder du efter en bænk til arbejdspladsen? Witre har en bred vifte af bænke til alle typer arbejdspladser som kontor, lager, industri og værksted. Sortimentet omfatter arbejdspladsbænke der passer til indendørs miljø såvel som udendørs miljøer. Den brede vifte af bænke indeholder produkter fra kendte mærker og vores højkvalitetsmærke Manutan.

Stole

Stole

En god stol kan bidrage til bedre komfort og reducere risikoen for rygproblemer på lang sigt. Vi har en bred vifte af stole til alle slags arbejdspladser som kontor, lager, industri og værksted. Vores sortiment omfatter alt fra udendørs stole til ergonomiske stole.

Reoler

Reoler

Witre har et omfattende udvalg af reoler og opbevaring til alle slags arbejdspladser som kontorer, industri, lager og værksteder. Uanset hvilken type reol- eller opbevaringsløsning du leder efter, er vi sikre på, at du finder et passende alternativ blandt vores kendte mærker og vores eget kvalitetsmærke Manutan.

Måtter

Måtter

Leder du efter en måtte til arbejdspladsen? Witre har et stort udvalg af måtter til arbejdspladser som kontor, lager, industri og værksted. Vores sortiment omfatter måtter fra kendte mærker og vores eget højkvalitetsmærke Manutan, så vi kan tilbyde gode produkter til konkurrencedygtige priser.

Hej! Jeg hjælper dig med større projekter og produkt-, leverings- og faktura spørgsmål!

75 50 00 50

sales@witre.dk

Kontakt