5 hurtige tips til hvordan du sparer tid

Opret en konto i vores webshop

Med en konto i webshoppen kan du nemt søge efter og sammenligne de respektive produkter. Du kan oprette og dele indkøbslister, se din ordrehistorik og de seneste tilbud. For at lette planlægningen og spare tid kan du også se ordrestatus, lagersaldo og leveringstider.

Sådan opretter du en konto på hjemmesiden

Klik på linket: LogonForm »
Angiv e-mailadresse under Ny kunde, og klik Opret konto
Vælg brugernavn og adgangskode. Brugernavnet skal fremover bruges ved login. Det kan f.eks. være din e-mailadresse.
Udfyld dine kontaktoplysninger, og klik Opret
Din konto er nu oprettet, og du modtager en aktiveringsmail i din indbakke

Indkøbsguide - vælg dine kontormøbler med Manutan

Kontordesignet spiller en væsentlig rolle for dine medarbejderes trivsel samt for det indtryk, som de besøgende danner sig af virksomheden. Ved at vælge møbler og tilbehør, der er komfortable, funktionelle og tilpasset rummets størrelse, bidrager du til at forbedre produktiviteten.

Læs artiklen

E-handelsløsninger tilpasset efter jeres behov

Vi har flere fungerende løsninger for både store og små kunder. Eftersom hver virksomhed er unik, er vi klar til at finde den bedste løsning til netop dine behov.

Læs mere om E-handelsløsninger »

Punch-out

Punch-out er et dynamisk produktkatalog, der opdateres i realtid. Din indkøbsportal bliver koblet op på vores webshop. Her kan du foretage dine indkøb og blandt andet se handelsbetingelser og priser. Automatisk opdatering og rapportering er også noget af det, der sparer tid på den lange bane.

E-Katalog

E-katalog er en løsning, hvor vi integrerer et statisk katalog med et skræddersyet sortiment i dit eget indkøbssystem. Her kan du handle hos os direkte via din egen portal. Vi hjælper dig med udvikling og integration, og vi skaber desuden en tidseffektiv løsning, der bliver skræddersyet til din virksomheds rutiner og behov.

E-Fakturering

E-fakturering er en 100% digital løsning. Når du afgiver en ordre, fremsendes der automatisk en e-faktura, der matcher din indkøbsordre. Den sendes direkte til din portal. Du vil opleve et fuldautomatisk flow fra indkøb til fakturering - dét sparer dig for en masse tid og effektiviserer processen.

Hurtig og tryg levering

En stor tidsbesparelse er at handle med en leverandør, der kan levere de ønskede varer lynhurtigt. Vi sender lagervarer samme dag, som du bestiller. De bliver normalt leveret 1-3 dage efter, at du har afgivet din ordre. Hurtig levering i kombination med en 60 dages retur- og fortrydelsesret samt en garantiperiode på 3-10 år er vores sublime service til dig som kunde.

Læs mere om vores leveringer »

Bredt udvalg

Det er svært ikke at nævne vores brede sortiment, som er Nordens største. Du får adgang til mere end 260.000 produkter, og dermed har du direkte adgang til alt det arbejdspladsudstyr, du har brug for. Du behøver således ikke lede alle mulige steder - dét sparer tid.

Læs mere om vores sortiment »

Service på højt niveau

Vi er nok allermest stolte af vores fremragende kundeservice, som tilbyder hurtige svar, når du har brug for dem. Ring, e-mail eller chat - vi står altid til din disposition. Vores kundeservice er gang på gang blevet rost af vores kunder. Du kan selv tage et kig på Trustpilot!

Trustpilot »

At vi er en del af Manutan-koncernen gør, at vi kan tilbyde et stort og bredt sortiment. Udover de cirka 5.000 varer, vi kan sende samme dag fra vores lager i Mölndal, kan vi sende andre ordrer fra centrallagre i Europa.

Hvad kendetegner jer i forhold til andre?

 • blog

  Købsguide: Find dine affaldssække med Manutan

  En god affaldshåndtering i virksomheden gør dig i stand til at optimere hygiejnen, vise respekt for miljøet samt skabe sikkerhed og trivsel på arbejdspladsen.

 • blog

  Købsguide: Vælg reoler og hylder med Manutan

  Reoler og hylder er ret undervurderede, men de er væsentlige komponenter på det effektive lager.

 • blog

  Købsguide: Vælg dit opbevaringsskab med Manutan

  Hvordan vælger du de bedste opbevaringsmøbler til din virksomhed? I takt med at erhversverdenen ændrer sig, er der mange løsninger på dagens marked, der tilpasser sig de nye arbejdsgange.

 • blog

  Købsguide: Vælg din værkstedsstol med Manutan

  Vælger du dine værkstedsstole med omhu, er du med til at forbedre medarbejdernes trivsel, der således også bliver mere effektive.