Affaldshåndtering

Udstyr din virksomhed så du opnår et mere miljøvenligt og sikkert arbejdsmiljø

Witre Manutan tilbyder fleksible løsninger og systemer omkring affaldshåndtering.
Affaldsbeholdere, tønder, askebægre, tippcontainere, samt et bredt sortiment til håndtering af kildesortering.

Arbejdsplads tilpasset affaldshåndtering

Forskellige miljøer, arbejdspladser og arbejdskomponenter giver specifikke behov, betingelser og krav at forholde sig til, når man planlægger og køber affaldshåndteringsprodukter.

Offentlige miljø

Produkter i offentlige rum skal være stilfulde, nemme at pleje og holdbare. Affaldsbeholdere, skraldespande og kilde sortering skal være nemme at tørre af og let at tømme og udstyre med nye poser og beholdere.

Offentlige miljø

Restaurant og fødevareindustri

I restauranter og andre virksomheder med levnedsmidler er det vigtigt at have en smidig og sundhedsmæssig håndtering af fødevarer. Fødevaregodkendte og farvekodede containere med stor volumen og fodpedaler letter arbejdet og sikrer kvaliteten.

Restaurant og fødevareindustri

Kemisk Håndtering

At have de rigtige produkter tæt ved hånden ved håndtering af kemikalier og farligt affald er en forudsætning for at beskytte miljøet og personalet. Affaldsbeholdere, opsamlingsbeholdere og absorberende stoffer skal være kemisk resistente og tilpasset de specifikke stoffer, du arbejder med.

Kemisk Håndtering

Udvalgte kategorier

Hvis du ikke finder det du søger i vores ordinære sortiment, så håndterer vi dagligt specielforespørsler til vores kunder.

Hej! Jeg hjælper dig med større projekter og produkt-, leverings- og faktura spørgsmål!

phone89 87 70 09

mailsales@witre.dk

Kontakt