Affaldshåndtering

"Udstyr din virksomhed så du opnår et mere miljøvenligt og sikkert arbejdsmiljø"

Tid til at opdatere din affaldshåndtering?

En velfungerende affaldshåndtering skåner naturen og sparer på virksomhedens ressourcer!
For mange virksomheder er udgifterne til restprodukter og affald høje. Derfor kan der opnås betydelige besparelser med en gennemtænkt plan og de rette produkter til håndtering af affald og kildesortering.

First Image

Find den rette affaldshåndtering til dig!

Tag udgangspunkt i det miljø, hvor du vil supplere din affaldshåndtering.
Vælg derefter underkategori, og få hjælp af vores valgfiltre, når der er mange alternativer.

Kontor / Indendørs

Offentlig miljö

Kildesorteringsprodukter, sækkestativer og papirkurve til både generelle og specifikke behov. Produkterne bør supplere hinanden og være strategisk placeret for at fremme et bæredygtigt og hygiejnisk miljø i kontor, frokoststue, toilet og andre personalerum.

Industri / Miljørum / Udendørs

Offentlig miljö

Skraldespande, askebægre og andre affaldshåndteringsprodukter, der passer til skralderummet, genbrugsstationen eller udendørs. Alle produkter bør kunn etåle grov håndtering og forskellige klimaer. De fleste af beholderne har beskyttende låg og hjul, så de er nemme at bruge.

Offentlige miljø

Produkter i offentlige rum skal være stilfulde, nemme at pleje og holdbare. Affaldsbeholdere, skraldespande og kilde sortering skal være nemme at tørre af og let at tømme og udstyre med nye poser og beholdere.

Offentlige miljø

Restaurant og fødevareindustri

I restauranter og andre virksomheder med levnedsmidler er det vigtigt at have en smidig og sundhedsmæssig håndtering af fødevarer. Fødevaregodkendte og farvekodede containere med stor volumen og fodpedaler letter arbejdet og sikrer kvaliteten.

Restaurant og fødevareindustri

Kemisk Håndtering

At have de rigtige produkter tæt ved hånden ved håndtering af kemikalier og farligt affald er en forudsætning for at beskytte miljøet og personalet. Affaldsbeholdere, opsamlingsbeholdere og absorberende stoffer skal være kemisk resistente og tilpasset de specifikke stoffer, du arbejder med.

Kemisk Håndtering
  • Card image cap
  • Peter Kihl
    Quotes & Project Manager

    Har du behov for et råd ang. produkter? Kontakt vores erfarne sælgere, og få den rette løsning!

  • 89 87 70 11
    sales@witre.dk