Vi hjælper dig med at vælge den rigtige palleløfter

Palleløfteren er lagerets arbejdshest og en nøglefaktor til en effektiv godshåndtering. Witre Manutan har et bredt sortiment af palleløftere tilpassede forskellige behov og krav som letter arbejdet.

Palleløftere

Den klassiske palleløfter er et selvklart hjælpemiddel som forenkler godshåndteringen. Skån kroppen for tunge løft og reducér risikoen for ulykker og skader.

Sakseløftevogn

Hjælper dig med at flytte og løfte til en ergonomisk arbejdshøjde for bekvem godshåndtering. Sakseløftevognen fungerer også perfekt som et justérbart og fleksibelt arbejdsbord.

Palleløftere med vægt

En palleløfter med indbygget vægt hjælper når man vil vide hvad godset vejer. Vej godset hurtigt, smidigt og enkelt direkte på palleløfteren.

Elektriske palleløftere

Med en motor som sørger for løftet sparer man meget energi hos brugeren, samt sikrer en god ergonomi hvilket reducerer slitageskader.


Har du specielle krav til din palleløfter?

Tænk på at anvendelsesområde og miljø kan påvirke hvilken palleløfter som passer bedst.

Hvilken gaffellængde?

Det almindeligste er 1150 mm. Denne længde gør det muligt at håndtere EUR-paller smidigt både fra den korte og den lange side. Kortere gafler bruges på trange steder, eller hvis man vil håndtere pallen fra den lange side. Håndterer man pallen fra den korte side, kan 910 mm gøre håndteringen ustabil.

Fugtigt miljø med høje hygiejnekrav?

Skal palleløfteren bruges i fugtige miljøer eller miljøer med høje krav til hygiejne, anbefaler vi galvaniserede eller rustfrie palleløftere fra BT. Den rustfri palleløfter kan modstå selv de hårdeste forhold som f.eks. eksponering for saltvand.

Er en indbygget vægt nødvendig?

Perfekt når lastens vægt er vigtig. Witre har flere modeller med forskellige nøjagtigheder. Vælg hvor detaljeret vægt information du behøver.

Hvad er quicklift?

Quicklift eller hurtigløft er lige præcis det, navnet siger: en hjælp til at løfte pallen ekstra hurtigt. Hurtigløftefunktionen betyder, at gaflerne når pallen på det første pumpeslag og løfter på det andet. Slår automatisk over til normal løftehastighed, når lasten overstiger 150 kg.


Singlehjul

Singlehjul er bedst ved håndtering af lettere last, ved kørsel på plant gulv, eller hvis man skal håndtere paller fra den lange side.

Bogiehjul

Bogiehjul er at foretrække, hvis man har tung last eller skal køre på et lidt ujævnt underlag som f.eks. et lastvognslad, gruset gulv, tærskler og ramper.

Nylonhjulene

Nylonhjulene ruller let på hårdt gulv. Det bedste alternativ ved håndtering af tungt gods.

Polyuretan

Polyuretan er blødere og mere stille end nylon og har en højere kvalitet. Et bedre valg ved transport på ujævnt gulv og på lastvognslad.

Klatrehjul

Klatrehjul under gaffelspidsen kan være nødvendigt, hvis man tit har brug for at håndtere paller fra den lange side og køre på tværs af pallens meder.


Vi hjælper dig med at skabe en bedre arbejdsplads

Vi giver dig en personlig vejledning, hvad enten du vil have attraktive priser på større bestillinger af enkelte produkter eller skal have hjælp til et mere omfattende projekt.

Det kan dreje sig om alt fra omklædningsskabe til affaldshåndtering, kontormøbler, konferencemøbler, hylder eller kemikaliehåndtering.

Anmod om tilbud - Vi svarer inden for 30 minutter