Eurokasse - Schoeller Allibert

X
Eurokasse - Schoeller Allibert
219,00 kr
 u. moms
273,75 kr inkl. moms
/stk
Artikelnr:   32505
Se alle 8 alternativer
  • Hurtige leverancer
  • Mindst 3 års garanti
  • 60 dages retur- och fortrydelsesret

Miljømæssig påvirkning

peis planete
peis score B
Kategori: EUROPÆISK STANDARDSPAND
Dette produkt har en lavere miljøpåvirkning end de fleste produkter i sin kategori.
Hjælper dig med at vælge mellem lignende produkter i Manutans sortiment Baseret på 16 forskellige påvirkningsfaktorer (såsom CO2-fodaftryk, ressourceforbrug, forurening, menneskers sundhed osv.).

Denne score er baseret på anerkendt metode, læs mere om metodologi for miljøpåvirkning, Klik her

Detaljer

Produktinformation

Varenavn Eurokasse, Volumen: 52 L, Kan stables: ja, Totalhøjde: 270 mm, Totalbredde: 397 mm, Totallængde: 597 mm
Varemærke Schoeller Allibert
Emballage /stk

Tekniske specifikationer

Model Tæt bund/sider
Volumen (L) 52 L
Totallængde (mm) 597 mm
Totalbredde (mm) 397 mm
Totalhøjde (mm) 270 mm
Effektiv længde (mm) 567 mm
Effektiv bredde (mm) 367 mm
Kan stables JA
Effektiv højde (mm) 254 mm
Type af væg HEL
Maksimal last (kg) 15 kg
Maksimal statisk stabling 350 kg
Materiale POLYETHYLEN
Farve GRÅ
PEIS - Brusebadsækvivalent for produktets vandforbrug (brusebad) 37
PEIS - Elforbrug svarende til produktets PEF-klassificering (forbrugsdage for en husstand) 4.2
Vægt (kg) 3.09 kg
PEIS - Produktets vandforbrug (m3 eq verden) 3.5
PEIS - Bilkørsel svarende til produktets CO2-fodaftryk (kg Sb eq) 110
PEIS - Samlet PEF-score pr. funktionel enhed (µPts) 8.7
PEIS - Produktets samlede PEF-score (µPts) 1324
Maksimal anvendelsestemperatur (°C) 60 °C
Minimal anvendelsestemperatur (°C) -20 °C
Miljømæssig påvirkning B
PEIS - Produktets CO2-fodaftryk (kg CO2 eq) 14
PEIS - Produktets CO2-fodaftryk (kg CO2 eq) 14
PEIS - Samlet PEF-score pr. funktionel enhed (µPts) 8.7
Miljømæssig påvirkning B

Dokumentation

Vores anmeldelser er ægte og pålidelige. Klik her for at få mere at vide om vores godkendelses- og kontrolprocedurer.

Q&A