price-hero

Manutan EXPERT - kvalitet til den bedste pris

Manutan Expert

Et kvalitativt alternativ fremstillet i Europa til fordelagtige priser

For jer, der søger kvalitet til konkurrencedygtige priser, tilbyder vi hos Manutan EXPERT et udvalg af professionelt udstyr til priser, der er op til 20% lavere end markedspriserne. Hvad er vores hemmelighed? Lokal sourcing og en bæredygtig tilgang, fordi vi tror på en mere bæredygtig og etisk verden.

En uslåelig værdi for pengene

Hos Manutan EXPERT er vi stolte af at kunne tilbyde jer en god mulighed for at opnå betydelige besparelser uden at gå på kompromis med kvaliteten: Vores mål er at forsyne jer med bæredygtigt, højkvalitets B2B-udstyr til den bedste pris, uanset størrelsen på jeres virksomhed eller jeres branche. Fordelt på 8 produktkategorier, er vores referencer typisk 20% billigere end markeds gennemsnittet for identisk kvalitet.

Vi stræber også efter at undgå "overkvalitet", et fænomen, hvor et produkts kvalitetsniveau overstiger brugernes faktiske behov. Takket være vores fremragende kendskab til vores kunder, kan vi sætte standarden på det rette niveau for at tilbyde jer konsekvent kvalitet. Og denne produktkvalitet kommer med servicekvalitet: over 80% af vores mærkevarer er på lager i Europa, så de er straks tilgængelige til levering.

Men det stopper ikke her! Takket være vores brede tilbud af avanceret udstyr til konkurrencedygtige priser kan I forbedre sikkerheden i jeres virksomhed, samtidig med at I forbedrer velbefindendet og produktiviteten hos jeres ansatte. Blandt de tusindvis af produkter, der er tilgængelige, i vores sortiment, finder I over 350 ergonomiske produkter designet til at forebygge muskuloskeletale lidelser og andre arbejdsrelaterede sygdomme.

Endelig betyder et valg af Manutan EXPERT et bidrag til en mere effektiv budgetstyring ved at optimere jeres long tail spending, hvilket reducerer skjulte omkostninger relateret til administrativ håndtering og leveringsomkostninger. I kan således allokere jeres budget til værdiskabende poster.

Løftet om europæisk fremstilling

Over tre fjerdedele af vores Manutan EXPERT-produkter er fremstillet i Europa, og vi arbejder konstant på at øge dette tal. Udover at forsvare viden hos europæiske virksomheder og støtte genlokaliseringen af industrien, sikrer vores valg af lokal sourcing en reduktion af jeres kulstofaftryk ved at påvirke transporttiden for produkter, hvilket står for en fjerdedel af kulstofudledningen. Og at købe lokalt betyder at implementere et smidigt leveringssystem i jeres virksomhed, så I kan være mere responsive over for markedsfluktuationer.

Vores Manutan EXPERT-produkter viser strikt overholdelse af kvalitets-, sundheds- og sikkerhedsstandarder. Dette inkluderer personligt beskyttelsesudstyr (PPE), som er afgørende for at gennemføre jeres politik for forebyggelse af arbejdspladsrisici. Ved at vælge Manutan EXPERT støtter I derfor ikke kun lokalt knowhow og reducerer jeres miljøaftryk, men investerer også i sikkerheden og velværet hos jeres ansatte.

Opdag vores bestsellere

Gennemse et udvalg af nogle af vores nøglereferencer fra hver produktkategori og se selv, hvorfor Manutan EXPERT er det foretrukne valg for mange virksomheder:

Ekspertprodukter til ethvert behov

Interview med en ekspert fra Manutan

Sabrina, prischef hos Manutan EXPER

"Med min omfattende erfaring med prissætning og markedsanalyse sikrer jeg, at Manutan EXPERT tilbyder den bedste værdi for pengene til vores kunder. Vores op til 10-års garanti, som gælder for de fleste af vores produkter, viser vores engagement i kvalitet og holdbarhed. Vi har formået at positionere vores priser i gennemsnit 20% lavere end store mærker, uden at gå på kompromis med kvaliteten, tværtimod. Min ekspertise gør, at jeg effektivt kan forstå og opfylde de reelle behov hos professionelle brugere ved at tilbyde overkommelige, højkvalitetsløsninger for at levere den bedste pris."

Kontakt os nu for skræddersyede strategier, der vil skyde din virksomhed til nye højder. En skræddersyet oplevelse venter dig med Manutan EXPERT!

Opdag vores kvalitetstilbud til den bedste pris!

Opdage