quality-hero

Manutan EXPERT - Din trofaste leverandør af holdbart og professionelt udstyr

Manutan Expert

Manutan EXPERT: Kvalitet i fokus

Høj kvalitet, garanteret i op til 10 år

Vi lægger særlig vægt på kvaliteten af hvert produkt i vores Manutan EXPERT-sortiment. Ved at vælge vores produkter får du ikke kun gavn af en konkurrencedygtig pris, men også af en exceptionel garanti på op til 10 år, uden ekstra omkostninger. Kun PPE (Personlig Beskyttelsesudstyr) og elektriske produkter er garanteret i 3 år. Forbrugsvarer og fordærvelige varer er ikke garanteret.

Vores eksperter vælger og tester nøje hver Manutan EXPERT-reference for at sikre en enestående kvalitets- og holdbarhedsniveau. Og det gælder også for komplekse produkter: Testene overlades derefter til uafhængige laboratorier.

Vi tager hensyn til de mest kritiske aspekter under testen:

  • Optimal sikkerhed for brugere;
  • Renlighed og kvalitet af finish;
  • Nem samling for funktionelle resultater;
  • Robusthed under reelle driftsforhold.

Ethiske og bæredygtige partnere

Hos Manutan EXPERT går vi op i at tilbyde dig produkter, der stemmer overens med dine mål for bæredygtig indkøbspolitik. Vi er stolte af at samarbejde med partnere og leverandører, der deler vores etiske og miljømæssige værdier. Over 85% af vores partnere overholder vores Bæredygtige og Etiske Indkøbspolitik, hvilket garanterer respekt for menneskerettigheder, kampen mod tvangsarbejde og fremme af retfærdige arbejdsvilkår.

Vi udvælger vores partnere efter en grundig evaluering: On-site-audits, selvbedømmelser, sociale audits osv. Hvis resultaterne ikke er konklusive, tilbyder vi at støtte virksomheden, så den kan implementere en handlingsplan for korrektion.

Hurtig og pålidelig levering

Vi ved, at hurtig levering er afgørende for dig. Derfor er flertallet af vores Manutan EXPERT-produkter tilgængelige på vores europæiske lagre, klar til at blive sendt ud på rekordtid. Få levering på bare 24 til 48 timer.

Derudover lagerfører vi over 80% af produkterne fra vores brede sortiment: Dette reducerer ordreforberedelsestiderne samtidig med at det forhindrer mangel på varer.

Vores stærke forpligtelse til miljøet

Blandt vores brede udvalg af produkter sigter vi mod at tilbyde et stadigt stigende antal bæredygtige udstyr, der er designet med holdbarhed og miljømæssig omtanke for øje.

Vores Manutan EXPERT bæredygtige sortiment er baseret på solide kriterier: For eksempel bærer produkterne et anerkendt miljømærke, de er fremstillet af et eller flere genanvendte materialer, eller de er brugte genstande.

En anden forpligtelse fra Manutan EXPERT er, at lokalt indkøb er en af vores prioriteter med det formål at:

  • Reducere det kulstofaftryk fra vores produkter;
  • Støtte lokal industri;
  • • Forhindre mangel på varer på grund af geopolitiske begivenheder.

Opdag vores brede udvalg af produkter

Hos Manutan EXPERT tilbyder vi dig et varieret udvalg, der dækker alle dine professionelle behov, lige fra kontormøbler til sikkerheds- og hygiejneudstyr.

Explore our 11 main product categories and find the perfect solution for your company:

Ekspertprodukter til ethvert behov

Ekspertudtalelser

Thibault, Kvalitetschef hos Manutan EXPERT

"Med mine 20 års erfaring med kvalitetsledelse er jeg stolt af vores arbejde. Vores 10-årige garantier for de fleste produkter og 3 år for elektriske produkter og PPE afspejler, hvor grundige vores tests og analyser er, herunder dem der udføres af uafhængige laboratorier. Jeg fremskynder tiden for at reproducere 10 års brug af et møbel på få timer. Hvert Manutan EXPERT-produkt er synonymt med holdbarhed og sikkerhed og garanterer tilfredsheden for alle fagfolk. Derudover understøtter denne iboende holdbarhed vores bæredygtige forpligtelse, der forbinder overlegen kvalitet og miljømæssig omsorg. Min karriere har lært mig, at kvalitet er fundamentet for at vinde vores kunders tillid og en essentiel søjle i vores miljømæssige ansvar."

Bliv en del af de mange virksomheder, der stoler på vores professionelle udstyr og forsyninger. Vælg kvalitet, bæredygtighed og etik med Manutan EXPERT. Vi er her for at støtte dig i alle dine projekter. Kontakt os i dag!

Udforsk vores produkter, der er garanteret i op til 10 år!

Udforske