Tønder med stor åbning og forseglingsbare

X
Tønder med stor åbning og forseglingsbare
42 L
459,00 kr
 u. moms
573,75 kr inkl. moms
/stk
Artikelnr:   1494M133
Se alle 9 alternativer

Miljømæssig påvirkning

peis planete
peis score C
Kategori: TROMLE
Dette produkt har en gennemsnitlig miljøpåvirkning sammenlignet med andre i samme kategori.
Hjælper dig med at vælge mellem lignende produkter i Manutans sortiment Baseret på 16 forskellige påvirkningsfaktorer (såsom CO2-fodaftryk, ressourceforbrug, forurening, menneskers sundhed osv.).

Denne score er baseret på anerkendt metode, læs mere om metodologi for miljøpåvirkning, Klik her

Detaljer

Produktinformation

Varenavn Tønder med stor åbning og forseglingsbare, Volumen: 42 L, Farve: Hvid, Type: Med håndtag, Højde: 418 mm
Varemærke Curtec
Emballage /stk

Tekniske specifikationer

Type Med håndtag
Volumen (L) 42 L
Højde (mm) 418 mm
Farve HVID
Materiale POLYETHYLEN MED HØJ DENSITET
Åbning, Ø (mm) 282 mm
Standard UN X GROUPE I
Minimal anvendelsestemperatur (°C) -40 °C
Maksimal anvendelsestemperatur (°C) 80 °C
HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Point) JA
Garanti 3 ÅR
Køkken JA
Special Covid-19 NEJ
Ikaros Shop Publikation IKAROS
Genanvendelig emballage JA - 100%
Genanvendeligt produkt JA - 100%
Miljømæssig påvirkning C
UN-standard transport JA
Genbrugsemballage (%) 100 %
PEIS - Elforbrug svarende til produktets PEF-klassificering (forbrugsdage for en husstand) 4.2
PEIS - Produktets CO2-fodaftryk (kg CO2 eq) 14
PEIS - Produktets samlede PEF-score (µPts) 1325
PEIS - Produktets vandforbrug (m3 eq verden) 3.4
PEIS - Samlet PEF-score pr. funktionel enhed (µPts) 11
Produktets oprindelse Lavet i EU
PEIS - Brusebadsækvivalent for produktets vandforbrug (brusebad) 37
PEIS - Bilkørsel svarende til produktets CO2-fodaftryk (kg Sb eq) 110
Miljømæssig påvirkning C
PEIS - Samlet PEF-score pr. funktionel enhed (µPts) 11
PEIS - Produktets CO2-fodaftryk (kg CO2 eq) 14

Dokumentation

Vores anmeldelser er ægte og pålidelige. Klik her for at få mere at vide om vores godkendelses- og kontrolprocedurer.

Q&A