Tag hånd om din virksomhed og miljøet

Det er i dag essentielt for virksomheder, at man implementerer en CSR-strategi, så man kan stå sammen, skille sig ud og ikke mindst præstere. Manutan hjælper virksomheder med at indføre en mere etisk og miljøvenlig forbrugspraksis gennem økologiske, lokale og genbrugte produkter, men også via sit netværk af ansvarlige partnere og leverandører. Det sker uden at gå på kompromis med kvaliteten, som er den afgørende garanti for en "velfungerende" virksomhed.

I forbindelse med energiomstilling der bærekraftig utvikling og livskvaliteten på jobb er reelle bekymringer, samler vi nøkkelelementene i en relevant CSR-policy. Se videoen:

CSR I VIRKSOMHEDER

Det er vores mission at tilbyde dig bæredygtige og miljøvenlige produkter året rundt. Vi favoriserer lokale produkter og leverandører for at sikre korte forsyningskæder.

WHITE PAPER - CSR in companies

HVIDBOG - CSR i virksomheder

En korrekt affaldshåndtering er afgørende for at reducere mængden af affald, skåne miljøet og indføre en mere ansvarlig og bæredygtig adfærd. Download denne hvidbog, så du kan lære mere om, hvordan du implementerer den i din virksomhed.

LÆS WHITE PAPER

GØR DIT ARBEJDSMILJØ MERE BÆREDYGTIGT

Vi er af den overbevisning, at en "velfungerende" virksomhedspraksis bidrager til at skabe udvikling blandt medarbejderne. Vi understøtter gerne, at medarbejderne kan udnytte deres fulde potentiale. Uanset om det sker gennem vores løsninger eller produkter, ønsker vi at forsvare det bedste for alle.

OPTIMÉR DIN AFFALDSHÅNDTERING

En korrekt affaldshåndtering er afgørende for at reducere mængden af affald, skåne miljøet og indføre en mere ansvarlig og bæredygtig adfærd. Hvordan implementerer du dette ved at forsyne dig med de rette produkter?

UDVIKL DIN GRØNNE FORSYNINGSKÆDE

Hvordan reducerer du forsyningskædens indvirkning på miljøet? Vi støtter dig med et udvalg af nye bæredygtige produkter dedikeret til varehuse

INKLUSION ER EN DEL AF DIN CSR-TILGANG

Manutan arbejder for at gøre lokalerne tilgængelige for alle i et trygt miljø takket være et stort udvalg af inklusionsprodukter

CSR-KVALITET MED MANUTANS BRAND

Hos Manutan støtter vi den cirkulære økonomi og har dertil udviklet vores egne bæredygtige produkter. Tag et hurtigt kig på dem.