Markedets største udvalg af

Transport- & Løfteudstyr

Produkter som skaber lønsom logistik

At have den rette transport- og løfteudrustning til rådighed er en nøglefaktor for effektiv varelogistik på din virksomhed. Med markedets bredeste udvalg indenfor dette område har vi produkterne du behøver, for at dit arbejde skal flyde smidigt og problemfrit. Uanset om du arbejder indenfor industri, lager eller kontor.

Vagnar

Borde og vogne

Vores store sortiment indeholder borde og vogne i over 800 forskellige modeller, til alle typer af arbejdspladser med varierende behov og krav. For at gøre det lettere har vi hér samlet et lille udvalg af de mest solgte produkter. Lad dig inspireres af disse, eller brug vores købguide.

Vagnar

Vogne til kontor

Vogne til lager

Vogne til industrien

Indkøbsvogne

Vogn

Magasinvogn

Lyftutrustning

Løfteudstyr

Vi har de produkter I har brug for, til krævende løft og transporter i lager- og værkstedsmiljø. Vi har palleløftere og løftevogne, stablere og løfteborde samt donkrafter og kædetaljer til effektive og sikre arbejdspladser. Brug vores palleløfterguide hvis du er usikker på hvilket produkt du skal vælge.

Lyftutrustning

Palleløftere

Løftebord

Sakseløftevogn

Stablere

Cyklar

Cykler og løbehjul

Transportér dig hurtigt og ergonomisk på nogen af vores transportcykler. Vi har et meget stort udvalg af pakkecykler og løbehjul af høj kvalitet fra kendte mærker som ErgoBjörn og Monark.

Cyklar

Pakkecykel

Hej! Jeg hjælper dig med større projekter og produkt-, leverings- og faktura spørgsmål!

phone89 87 70 09

mailsales@witre.dk

Kontakt