Kontorstol Sedna - Sokoa

X
Kontorstol Sedna - Sokoa
7.370,00 kr
 u. moms
9.212,50 kr inkl. moms
/stk
Artikelnr:   349M1616
Se alle 2 alternativer

Miljøvenlige og/eller sociale fordele

Denne emballage er 100 % genanvendelig, hvilket betyder, at alle dets bestanddele kan genanvendes uafhængigt af hinanden gennem særlige genanvendelsesordninger, når dets levetid udløber.
Denne emballage er genanvendt, helt eller delvist, hvilket betyder, at den er konstrueret vha. materialer fra genanvendelsesordninger (se de tekniske egenskaber for at få yderligere oplysninger).
Dette produkt er ergonomisk. Det betyder, at brugen af det gør det muligt at sikre gode arbejdsforhold, hvad angår sundhed og brugersikkerhed (som f.eks. : gør det så vidt muligt at undgå muskel- og knoglelidelser).

Detaljer

Produktinformation

Varenavn Kontorstol Sedna, Armlæn: ja, Type af fod: Hjul, Sæde, materiale: Læder, Ryglæn, materiale: Læder
Varemærke Sokoa
Emballage /stk

Tekniske specifikationer

Farve SORT
Materiale LÆDER
Mekanisme SYNKRON
Ben, farve GRÅ
Ryglæn, højde (cm) 58 cm
Sæde, bredde (cm) 48 cm
Sæde, dybde (cm) 47.5 cm
Minimal siddehøjde (cm) 40.5 cm
Armlænsjustering FIXED
Sædetype LÆNESTOL
Maksimal siddehøjde (cm) 53 cm
Nakkestøtte JA
Ægte læder JA
Sæde, farve SORT
Ryglæn, materiale LÆDER
Synkronteknik JA
Sæde, materiale LÆDER
Montering SKAL SAMLES
System til højdejustering VÉRIN À GAZ
Armlæn, materiale LÆDER
Type af fod HJUL
Rygstøtte, farve SORT
Armlæn JA
Genanvendelig emballage JA - 100%
Udvælgelse distancearbejde NEJ
Produktets oprindelse Lavet i EU
Sæderygstype MEDIUM
Regulering siddehøjde JA
Justerbart sæde JA
Ergonomisk JA
Garanti 5 ÅR
Genbrugsemballage (%) 100 %
Stativ, materiale Aluminium
Nakkepude, højde (cm) 12 cm
Ryglæn, maksimal højde (cm) 70.4 cm
Ryglæn, minimal højde (cm) 64.3 cm
Skumtæthed, rygstøtte (kg/m³) 40 kg/m³
Skumtæthed, sæde (kg/m³) 50 kg/m³
Siddetid (time) 8 time
Vægt (kg) 22.3 kg
Standard EN EN 1335

Dokumentation

Vores anmeldelser er ægte og pålidelige. Klik her for at få mere at vide om vores godkendelses- og kontrolprocedurer.

Q&A