Palleløftere


Undgå tunge løft med de smidige palleløftere, som Witre Manutans sortiment tilbyder. Hos os finder du palleløftere til forskellige behov.
Filterfunktionen til venstre gør det lettere at finde den palleløfter, du leder efter, og hvis du har brug for hjælp, står vi til rådighed på telefon, chat og e-mail.

Begræns udvalget
Produkter: (  1 - 30 af 49  )
Listevisning
Gittervisning
:
 • Palleløfter Manutan nylon/gummi
  Sammenlign
  2 alternativer
  Artikelnr. : MIG03467
  Funktionel palleløfter i vedligeholdelsesfrit stål med gummibeklædt håndtag, som giver et sikrere og mere...

  Funktionel palleløfter i vedligeholdelsesfrit stål med gummibeklædt håndtag, som giver et sikrere og mere behageligt greb. Styrehjulene er af gummi, mens gaffelhjulene er af slidstærkt nylon. Palleløfteren Manutan er af bogie-modellen, hvilket gør den mere stabil og lettere at køre med på ujævne underlag. Palleløfteren Manutan er meget let at manøvrere og er derfor ideel til lastning og losning af lastbiler og andre trange steder.

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 2.585 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløftere med indbygget vægt
  Sammenlign
  Artikelnr:   200001193
  Artikelnr. : MIG03463
  Palleløftere med indbygget vægt, hvor vægten vises på et display.

  Palleløftere med indbygget vægt, hvor vægten vises på et display. Er forsynet med en beskyttelseskappe, der beskytter mod støv og vand (IP 65), hvilket gør den meget modstandsdygtig over for vand og fugt. Displayet kræver 4 stk. AA-batterier. Specifikationer for vejefunktion: Tarafunktion til palle- og emballagehåndtering. Visningsnøjagtighed: +/- 1 kg. Tolerance: +/- 2 kg. Automatisk skift til energisparetilstand.

  Læs mere omkring produktet ►

  11.630 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Manutan Polyuretan
  Sammenlign
  Artikelnr:   31233
  Artikelnr. : MIG1817202
  Stang med 3 positioner: løft, neutral og sænkning. Vedligeholdelsesfrit chassis i højstyrkestål....

  Stang med 3 positioner: løft, neutral og sænkning. Vedligeholdelsesfrit chassis i højstyrkestål. Gummibelagt stang sikrer ekstra komfort. Tilspidsede gaffelspidser og dobbelte hjul sikrer enklere manøvrering på ujævnt underlag. Styrehjul og dobbelte gaffelhjul i polyuretan.

  Læs mere omkring produktet ►

  2.355 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter 1200 kg 800-1150 mm
  Sammenlign
  2 alternativer
  Artikelnr. : MIG1817229
  Manøvredygtig og solid, i stål med blå epoxylakering. Fleksibel og let at vedligeholde. Sikkerhedsventil,...

  Manøvredygtig og solid, i stål med blå epoxylakering. Fleksibel og let at vedligeholde. Sikkerhedsventil, som beskytter mod overbelastning.

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 2.110 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Pallea
  Sammenlign
  3 alternativer
  Artikelnr. : MIG03460
  Pallea, en revolutionerende palleløfter. Forenkler lastning på lastbil og er beregnet specielt til brug på...

  Pallea er derfor særlig velegnet inden for transport- og butiksbranchen, men anvendelsesområderne er mange. Med sin minimale vægt og sine fleksible funktioner er Pallea det perfekte supplement til en traditionel palleløfter. Den kan håndtere en last på op til 400 kg og drejer let 360°, selv med last, hvilket gør transport på steder, hvor pladsen er trang, eller omkring skarpe hjørner helt problemfri. Efter brug kan palleløfter Pallea nemt foldes sammen. I en lastbil giver det 6-10 % mere...

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 2.345 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Easy Roller
  Sammenlign
  Artikelnr:   59311
  Artikelnr. : MIG02787
  En unik gaffelvogn, der hjælper dig med at komme frem i situationer, hvor du tidligere blev nødt til at...

  Gaffelløftevogn Easy Roller er den mest fleksible gaffelvogn nogensinde. Dens unikke funktion med mekanisk starthjælp hjælper dig med at få vognen til at rulle med tungt gods. Den giver dig også den fordel, at den kan forcere forhindringer såsom tærskler og køre op ad skråninger. Den har også en bremsefunktion til parkering på lad eller på skråninger. Hvis du håndterer tungt gods, er dette vognen for dig!

  Læs mere omkring produktet ►

  4.620 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Stærkest
  Sammenlign
  Artikelnr:   49585
  Artikelnr. : MIG02536
  Den mest robuste og stærkeste palleløfter på markedet, som er perfekt til hyppig håndtering af tungt og...

  Den mest robuste og stærkeste gaffelløftevogn på markedet, som er perfekt til hyppig håndtering af tungt og krævende gods! De mange forstærkninger og det smarte design gør en stor forskel! Bremsen giver dig også en sikkerhed under transport, hvis du mister kontrollen over lasten, skal du blot træde på bremsen for at stoppe vognen. Udstyret med hjul i polyuretan, som giver blød og støjsvag kørsel selv på ujævnt underlag. Leveres med fodbremse i standardudførelsen, hvilket er praktisk, når du...

  Læs mere omkring produktet ►

  5.575 kr
  Antal 1 Stk.
 • Sakseløftevogn – Batteridrevet
  Sammenlign
  Artikelnr:   49616
  Artikelnr. : MIG02540
  Den kompakte konstruktion med batteri og pumpeenhed mellem chassis og cylinder giver en imponerende...

  Kan anvendes til transport af paller og som løftebord. Ergonomisk hjælpemiddel, som skåner kroppen mod unødvendig slitage. Støttebenene slås automatisk ud ved en løftehøjde på cirka 350 mm for at forhindre, at vognen kommer i bevægelse under arbejdet. Den kompakte konstruktion med batteri og pumpeenhed mellem chassis og cylinder giver en imponerende styreevne og tilgængelighed. Anvendes ofte som ergonomisk løftemiddel for at skåne nakke, skuldre og ryg. Du kan både pumpe og sænke manuelt, hvis...

  Læs mere omkring produktet ►

  17.345 kr
  Antal 1 Stk.
 • Sakseløftevogn Basic
  Sammenlign
  Artikelnr:   13081084
  Artikelnr. : MIG01783
  Med sakseløftevognen flyttes godset og løftes til en ergonomisk arbejdshøjde. Forebygger arbejdsskader på...

  Med sakseløftevognen flyttes godset og løftes til en ergonomisk arbejdshøjde. Forebygger arbejdsskader på grund af tunge løft. Stabiliseres ved hjælp af sidestøtte. Støttebenene går automatisk i gulvet ved en løftehøjde på ca. 400 mm og forhindrer, at vognen ruller under arbejde. Højt bryst giver støtte også til højt gods. Hjul af polyuretan.

  Læs mere omkring produktet ►

  4.540 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Quicklift
  Sammenlign
  3 alternativer
  Artikelnr. : MIG01036
  Løftevogn med Quicklift, løfter en tom palle med ét pumpeslag. Til dig der bruger løftevogn ofte.

  Gaffelløfter til håndtering af standardpaller. Enkel, robust og let at håndtere. Et par pumpeslag er nok til at løfte lasten fra gulvet. Så kan du nemt flytte din palle derhen, hvor du vil have den. Til butikker, lagre, lastekajer, industrier… kort sagt alle de steder, hvor man håndterer paller. Helpressede gafler giver stærke gafler og lang levetid for gaffelspidserne – gaffelløfterens mest udsatte del. Svingradius: hele 230° giver nem manøvrering i trange lokaler. Hurtigløft som standard....

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 3.310 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter BT
  Sammenlign
  12 alternativer
  Artikelnr. : MIG03439
  Verdens mest populære løftevogn. Med hurtigløft løftes pallen med to pumpeslag

  Universaltrucken til manuel pallehåndtering i alle tænkelige arbejdsmiljøer. Af højeste kvalitet og nem at vedligeholde. Den stærke, men alligevel lette konstruktion med sammensvejsninger og forstærkede gaffelspidser, giver en maksimal levetid, selv i de skrappeste miljøer. Over 10 smørenipler på alle bevægelige dele er med til at give en lang levetid. Små hjul i spidsen letter ind- og udkøring i palle. De dobbelte kuglelejer giver en letstyret vogn, og gaffelmarkeringen sikrer den rette...

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 4.690 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Quicklift 2,3 ton
  Sammenlign
  8 alternativer
  Artikelnr. : MIG03541
  Palleløfter Quicklift 2,3 ton er en vedligeholdelsesfri gaffeløftevogn med kvikløftsystem og ergonomisk...

  Palleløfter Quicklift 2,3 ton er en vedligeholdelsesfri gaffeløftevogn med kvikløftsystem og ergonomisk håndtag. Med en løftehastighed på 25 mm/pumpeslag løfter denne palleløfter hurtigt og nemt op til 2300 kg. Palleløfter Quicklift 2,3 ton er forsynet med overbelastningsventil, vedligeholdelsesfri bøsninger samt RS-lejer. Den robuste konstruktion giver palleløfteren en lang levetid. Fås i flere modeller med varierende gaffellængder og hjulkombinationer.

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 3.355 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter med lange gafler
  Sammenlign
  Artikelnr:   11388
  Artikelnr. : MIG03809
  En palleløfter med lange gafler til at håndtere langt gods eller flere paller samtidigt. Den er forstærket...

  En palleløfter med lange gafler til at håndtere langt gods eller flere paller samtidigt. Den er forstærket for at håndtere last op til 2 tons. Udrustet med polyuretan hjul for at gøre det lettere at køre på ujævn mark samt over mindre forhindringer såsom sten og affald som kan være på gulvet. Polyuretanhjul gør palleløfteren lydsvag og smidig.

  Læs mere omkring produktet ►

  6.045 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Basis 2 ton
  Sammenlign
  4 alternativer
  Artikelnr. : MIG03558
  Palleløfter 2 ton er en gaffelløftevogn med en gaffellængde på 1150 mm og alle standardfunktioner.

  Palleløfter 2 ton er en gaffelløftevogn med en gaffellængde på 1150 mm og alle standardfunktioner. Den robuste konstruktion gør, at denne gaffelløftevogn har en kapacitet på 2000 kg.

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 2.610 kr
  Antal 1 Stk.
 • Sakseløftevogn – manuel
  Sammenlign
  Artikelnr:   49615
  Artikelnr. : MIG01035
  Med automatisk Quicklift. Kan anvendes til transport af paller og som løftebord.

  Automatisk hurtigløft op til 150 kg, løftehastighed: 38 mm/pumpeslag. Kan anvendes til transport af paller og som løftebord. Ergonomisk hjælpemiddel, som skåner kroppen mod unødvendig slitage. Støttebenene slås automatisk ud ved en løftehøjde på cirka 350 mm for at forhindre, at vognen kommer i bevægelse under arbejdet.

  Læs mere omkring produktet ►

  6.490 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter XL
  Sammenlign
  Artikelnr:   55045
  Artikelnr. : MIG03543
  Palleløfter XL er en vedligeholdelsesfri palleløfter med et slidstærkt chassis til hårdhændet og tung...

  Palleløfter XL er en vedligeholdelsesfri palleløfter med et slidstærkt chassis til hårdhændet og tung håndtering, som løfter let tung last. Palleløfter XL er forsynet med indbygget overbelastningsventil og vedligeholdelsesfri bøsninger samt et hydrauliksystem, der er lukket med et helstøbt pumpehus. Løftehastigheden er hele 7 mm/pumpeslag.

  Læs mere omkring produktet ►

  6.445 kr
  Antal 1 Stk.
 • Elektrisk palleløfter semielektrisk 1,8 ton
  Sammenlign
  Artikelnr:   90000
  Artikelnr. : MIG03837
  Motorløftevogn semielektrisk er en fleksibel og let anvendelig motordreven gaffelløftevogn med manuel...

  Motorløftevogn semielektrisk er en fleksibel og let anvendelig motordreven gaffelløftevogn med manuel løftefunktion. Den semielektriske motorløftevogn er udstyret med et vedligeholdelsesfrit batteri med indbygget oplader, som giver 3 timers effektiv brug.

  Læs mere omkring produktet ►

  14.775 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter BT Silent Lifter
  Sammenlign
  Artikelnr:   49530
  Artikelnr. : MIG02529
  Ekstra støjsvag

  BT Lifter Silent er en ekstremt støjsvag løftevogn, som er uviklet til at imødekomme kravene til et støjniveau på maks. 60 dB. Specielt stødabsorberende materiale på rammerne reducerer støj og vibrationer. Justerbare gummi bøsninger på trækstangen reducerer støj, når gaflerne er sænket. Gummi styrehjul og Powerfriction boogie hjul giver en let og stille kørsel, og behagelig håndtering af tung gods.

  Læs mere omkring produktet ►

  5.850 kr
  Antal 1 Stk.
 • Sakseløftevogn BT - Batteridreven
  Sammenlign
  Artikelnr:   49260
  Artikelnr. : MIG02505
  Sikrer ergonomisk godshåndtering i passende arbejdshøjde og er derfor velegnet som indstilleligt...

  Den perfekte løsning til effektiv og sikker manuel godshåndtering. Helsvejset konstruktion med helpresset gaffelprofil. Sikrer ergonomisk godshåndtering i passende arbejdshøjde og er derfor velegnet som indstilleligt arbejdsbord. Justerbare stabilisatorer, der automatisk låser vognen, når gaflerne løftes, hvilket giver en sikker og stabil håndtering. Letbetjent ventilregulering med neutralstilling samt trinløst regulerbar sænkehastighed. Sikkerhedsgreb, der mindsker risikoen for hånd- og...

  Læs mere omkring produktet ►

  20.950 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter BT rustfri
  Sammenlign
  Artikelnr:   13688
  Artikelnr. : MIG01797
  Top-of-the line BT løftevogn til korrosive miljøer. Tåler saltvand, fiske- og kødproduktionsmiljøer....

  Løftevogn til korrosive miljøer. Meget robust model, som tåler fugtige miljøer, saltvand, fiske- og kødproduktionsmiljøer. Udstyret med 100 % rustfri eller ikke-korrosive komponenter. Løftekapacitet 2000 kg. 93 % genanvendelig. 1 års garanti

  Læs mere omkring produktet ►

  21.690 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter BT Pro Lifter
  Sammenlign
  8 alternativer
  Artikelnr. : MIG01041
  Giver dig ekstra styrke og skåner din ryg. Det giver starthjælp, når du har allermest brug for det.

  Ny palleløfter – en ergonomisk revolution! Gør det tunge arbejde lettere! Det mest krævende, når man arbejder med en palleløfter, er at få vognen i bevægelse. Pro Start Technology giver dig ekstra kraft – og skåner din ryg. Jo tungere last, du skal flytte, desto tydeligere bliver forskellen. Med en hurtig pumpebevægelse med trækstangen overføres kraften til styrehjulene, som drejer 1/3 omgang. Det giver starthjælp, når du har allermest brug for det

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 6.600 kr
  Antal 1 Stk.
 • Elektrisk palleløfter fuldelektrisk 1,5 ton
  Sammenlign
  Artikelnr:   55073
  Artikelnr. : MIG03560
  Motorløftevogn fuldelektrisk er en brugervenlig og energibesparende motorløftevogn med et kompakt design....

  Motorløftevogn fuldelektrisk er en brugervenlig og energibesparende motorløftevogn med et kompakt design. Den har en kapacitet på op til 1500 kg og leveres med et vedligeholdelsesfrit batteri. Tænding og batteriindikator er placeret i betjeningshåndtaget, hvilket sikrer nem betjening, og motorløftevognen går automatisk i hviletilstand, når den ikke har været brugt i et vist tidsrum. Den er udstyret med elektromagnetiske bremser.

  Læs mere omkring produktet ►

  19.550 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter BT med vægt 2300 kg
  Sammenlign
  Artikelnr:   49529
  Artikelnr. : MIG02528
  Når du har brug for oplysninger om godsets vægt.

  Gaffelløftevogn med vægtindikator er praktisk, når du behøver en omtrentlig oplysning om lastens vægt. Løftevognen er udstyret med en enkelt variant af en vægt med en nøjagtighed 0-200 kg = +10 kg, 201-1000 kg = +20 kg, >1000 kg = +50 kg. Skalaen er inddelt i trin à 5 kg. Trucken skal nulstilles før hver vejning. Batterimodulet med 4 stk. AA-batterier kan bruges til ca. 3000 vejningscyklusser.

  Læs mere omkring produktet ►

  11.220 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter med lange gafler Stærkest
  Sammenlign
  Artikelnr:   11384
  Artikelnr. : MIG01740
  En særdeles robust og kraftig gaffelløftevogn, perfekt til dig, der ofte håndterer tungt og krævende gods!...

  En særdeles robust og kraftig gaffelløftevogn, perfekt til dig, der ofte håndterer tungt og krævende gods! Med mange forstærkninger og smart design, så man mærker forskellen! Bremsen giver ekstra sikkerhed under transport, da man nemt får stoppet vognen. Galvaniseret pumpe og bremse. Leveres med fodbremse, hvilket også giver fordele, når vognen parkeres på et lastbillad eller på ujævne skrånende underlag. Dobbelte små hjul.

  Læs mere omkring produktet ►

  7.270 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter BT WetSpec
  Sammenlign
  Artikelnr:   13686
  Artikelnr. : MIG01795
  BT løftevogn i høj kvalitet til moderat våde og fugtige miljøer. Udstyret med rustfri komponenter til...

  Løftevogn til vådrumsapplikationer. Til moderat våde og fugtige miljøer. Til håndtering af tør last i vådt miljø. Udvalgte sliddele i rustfrit stål for længere holdbarhed. Løftekapacitet 2300 kg. 99 % genanvendelig. 1 års garanti

  Læs mere omkring produktet ►

  5.990 kr
  Antal 1 Stk.
 • Sakseløftevogn elektrisk 800
  Sammenlign
  2 alternativer
  Artikelnr. : MIG03544
  Sakseløftevogn elektrisk er en sakseløftevogn med et batteridrevet løftesystem og elektrisk pumpe, hvilket...

  Sakseløftevogn elektrisk er en sakseløftevogn med et batteridrevet løftesystem og elektrisk pumpe, hvilket giver en mere ergonomisk godshåndtering. Ved håndtering af tung last eller ved hyppig anvendelse anbefales det at bruge denne type sakseløftevogn. Den er kompakt og nem at bruge, hvilket gør den ideel som justerbart arbejdsbord. Sakseløftevogn elektrisk løfter og sænker hurtigt gods på op til 1000 kg med den største batterimodel som standard, hvilket giver mange driftstimer pr. opladning....

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 13.425 kr
  Antal 1 Stk.
 • Sakseløftevogn manuel 800
  Sammenlign
  3 alternativer
  Artikelnr. : MIG03545
  Sakseløftevogn manuel 800 er velegnet til at flytte gods korte stræk samt løfte gods til en ergonomisk...

  Sakseløftevogn manuel 800 er velegnet til at flytte gods korte stræk samt løfte gods til en ergonomisk arbejdshøjde, hvilket forebygger arbejdsskader forårsaget af tunge løft. Sakseløftevognen er udstyret med en manuel pumpe med en teleskopisk 2-trins-løftecylinder og et automatisk kvikløftsystem, hvilket giver dobbelt løftehastighed for gods på op til 150 kg. Sakseløftevogn manuel 800 mm er forsynet med hjul i polyuretan og fås i to modeller med forskellige gaffellængder.

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 5.950 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter Quicklift nylon
  Sammenlign
  2 alternativer
  | Artikelnr: Vælg gaffelhjul materiale
  Artikelnr. : MIG03542
  Palleløfter Quicklift nylon er en vedligeholdelsesfri gaffeløftevogn med kvikløftsystem og ergonomisk...

  Palleløfter Quicklift nylon er en vedligeholdelsesfri gaffeløftevogn med kvikløftsystem og ergonomisk håndtag. Med en løftehastighed på 25 mm/pumpeslag løfter denne palleløfter hurtigt og nemt op til 2300 kg. Palleløfter Quicklift nylon er forsynet med overbelastningsventil, vedligeholdelsesfri bøsninger samt RS-lejer. Den robuste konstruktion giver palleløfteren en lang levetid. Begge modeller har styre- og gaffelhjul i nylon.

  Læs mere omkring produktet ►

  Fra 3.480 kr
  Antal 1 Stk.
 • Palleløfter galvaniseret
  Sammenlign
  Artikelnr:   55044
  Artikelnr. : MIG04138
  Palleløfter galvaniseret er en gaffelløftevogn i galvaniseret stål, som er beregnet til miljøer med lav...

  Palleløfter galvaniseret er en gaffelløftevogn i galvaniseret stål, som er beregnet til miljøer med lav til middel korrosion. Palleløfter galvaniseret er udstyret med bogiehjul i nylon og har en kapacitet på op til 2000 kg.

  Læs mere omkring produktet ►

  6.625 kr
  Antal 1 Stk.
 • Elektrisk palleløfter fempunkt
  Sammenlign
  Artikelnr:   55074
  Artikelnr. : MIG03561
  Motorløftevogn fempunktsstøtte er en prisbillig elektrisk pallevogn med gennemtænkte sikkerhedsfunktioner....

  Motorløftevogn fempunktsstøtte er en prisbillig elektrisk pallevogn med gennemtænkte sikkerhedsfunktioner. Den er forsynet med et styresystem af mærket Curtis, som er udviklet, så det er nemt at tilpasse til føreren og er meget driftssikkert. Det ergonomisk udformede håndtag og betjeningsanordningerne gør maskinen behagelig og nem at køre samt skåner førerens arme og skuldre. Fempunktsstøtten og krybekørselsfunktionerne giver en mere stabil kørsel. Motorløftevogn fempunktsstøtte har automatisk...

  Læs mere omkring produktet ►

  22.415 kr
  Antal 1 Stk.


En smidigere og sikrere måde at håndtere de tunge løft på er at have det korrekte udstyr. En palleløfter gør det nemmere at løfte tungere gods og er et fleksibelt hjælpemiddel ved flytning af gods.

Vi tilbyder palleløftere i forskellige udførelser, og de findes blandt andet med forskellige længder på gaflerne og med kvikløftefunktion. Der findes modeller, som er smidige i trange rum, og som kan håndtere en høj maksimumvægt. Hvis der er behov for at veje godset på pallen, skal du kigge på vores palleløftere med vægt, som både løfter og vejer godset.

Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at finde den palleløfter, du har behov for. Vi står til rådighed på tlf. 75 50 00 50 eller på sales@witre.dk.